Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Haarlem

WordPress website laten maken in Haarlem? Wij helpen u om uw bedrijf online te presenteren aan uw doelgroepen. Een website laten bouwen in Haarlem is hiervoor de oplossing. Een van onze doelstellingen is om een site te maken die bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw onderneming. Overzichtelijkheid, functionaliteit en logica staan hierbij bovenaan. Zo kunnen de bezoekers van uw site snel de juiste informatie vinden. Zo wordt de kans vergroot dat de bezoeker op uw website blijft in plaats van dat hij of zij deze voortijdig verlaat. WordPress website laten maken in Haarlem?

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken in Haarlem, de mogelijkheden.

Een WordPress website laten maken in Haarlem kent veel mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u een website op maat bouwen. Wij horen graag wat uw wensen zijn met betrekking tot de vormgeving van de nieuwe site?  Heeft u een bepaalde uitstraling in gedachten of moet uw site bepaalde functionaliteiten hebben om uw klanten van dienst te kunnen zijn? Dit soort vragen komen allen aan bod in het  inventariserend gesprek bij ons in kantoor. Naar aanleiding van de inventarisatie gaan we aan de slag met de WordPress website laten maken in Haarlem.

De voordelen van een WordPress website laten maken in Haarlem.

Een WordPress website laten maken in Haarlem laat zich kenmerken door diverse voordelen. Zo is de beheeromgeving ten eerste modern en gebruiksvriendelijk. Ten tweede kunt u de website eenvoudig beheren. U kunt gemakkelijk pagina’s toevoegen, content toevoegen en uw website beheren. Dit programma biedt daarnaast de perfecte basis voor SEO. Bovendien wordt dit open source programma constant verbeterd door de ontwikkelaars. Ander voordeel is dat u hier niks voor hoeft te betalen, in WordPress bouwen is gratis.

Website laten bouwen in Haarlem?
De specialisten van SAM gaan graag voor u aan de slag met uw nieuwe website. Voor een WordPress website laten maken in Haarlem kunt u terecht bij ons bureau. Uw website laten maken en webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button