Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Haarlem

WordPress website laten maken in Haarlem? Wij helpen u om uw bedrijf online te presenteren aan uw doelgroepen. Een website laten bouwen in Haarlem is hiervoor de oplossing. Een van onze doelstellingen is om een site te maken die bijdraagt aan de professionele uitstraling van uw onderneming. Overzichtelijkheid, functionaliteit en logica staan hierbij bovenaan. Zo kunnen de bezoekers van uw site snel de juiste informatie vinden. Zo wordt de kans vergroot dat de bezoeker op uw website blijft in plaats van dat hij of zij deze voortijdig verlaat. WordPress website laten maken in Haarlem?

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken in Haarlem, de mogelijkheden.

Een WordPress website laten maken in Haarlem kent veel mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u een website op maat bouwen. Wij horen graag wat uw wensen zijn met betrekking tot de vormgeving van de nieuwe site?  Heeft u een bepaalde uitstraling in gedachten of moet uw site bepaalde functionaliteiten hebben om uw klanten van dienst te kunnen zijn? Dit soort vragen komen allen aan bod in het  inventariserend gesprek bij ons in kantoor. Naar aanleiding van de inventarisatie gaan we aan de slag met de WordPress website laten maken in Haarlem.

De voordelen van een WordPress website laten maken in Haarlem.

Een WordPress website laten maken in Haarlem laat zich kenmerken door diverse voordelen. Zo is de beheeromgeving ten eerste modern en gebruiksvriendelijk. Ten tweede kunt u de website eenvoudig beheren. U kunt gemakkelijk pagina’s toevoegen, content toevoegen en uw website beheren. Dit programma biedt daarnaast de perfecte basis voor SEO. Bovendien wordt dit open source programma constant verbeterd door de ontwikkelaars. Ander voordeel is dat u hier niks voor hoeft te betalen, in WordPress bouwen is gratis.

Website laten bouwen in Haarlem?
De specialisten van SAM gaan graag voor u aan de slag met uw nieuwe website. Voor een WordPress website laten maken in Haarlem kunt u terecht bij ons bureau. Uw website laten maken en webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Call Now Button