Website laten bouwen

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Beverwijk

Schakel een ervaren specialist in voor uw webdesign in Beverwijk. U kunt door ons bureau een website laten maken die geheel aansluit op uw wensen en doelgroep, gericht is op conversie en voorzien is van alle moderne software en elementen. Een team van webdesigners werkt uw wensen uit in een design dat aan alle hedendaagse technische eisen voldoet. Zo is uw website geheel responsive voor alle mobiele apparaten en browsers en kunt u deze zelf gemakkelijk beheren via WordPress, Magento of een ander CMS naar keuze. Lees direct verder over het inschakelen van SAM Design voor uw webdesign in Beverwijk.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Een moderne website laten maken door onze webdesigners uit Beverwijk

Werk samen met SAM Design en krijg de beschikking over een modern webdesign, dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. Uw website wordt zorgvuldig opgebouwd volgens de laatste eisen en voorzien van aanvullende software en functionaliteiten. Uw website of webshop wordt opgebouwd vanuit een CMS naar keuze (zoals WordPress of Magento) en is door onder andere CSS geheel geschikt voor mobiele apparaten.

Webdesign Beverwijk

Lees enkele van onze klantenverhalen

Een webdesign op maat

Als u ons webdesign bureau uit Beverwijk inschakelt voor het bouwen van uw website, werken wij vanuit uw wensen en doelen. Welke elementen wilt u verwerkt zien hebben in uw website of webshop, op welke doelgroep richt u zich en wat is de actie die bezoekers uit moeten voeren?
U krijgt een persoonlijk webdesigner aangewezen die samen met u met bovengenoemde gegevens aan de slag gaat. Hij gaat aan de slag met een conceptwebsite en legt deze aan u voor. Hier kunt u aanvullende eisen aan stellen en feedback geven, waarna het definitieve design geproduceerd zal worden. Uw definitieve webdesign wordt aan u opgeleverd en is met uw toestemming direct klaar om live te gaan.

Contact opnemen voor uw webdesign in Beverwijk

Zet direct de eerste stap naar een op maat gemaakt webdesign door een professional uit Beverwijk. SAM Design maakt een website op basis van uw wensen en doelgroep en stemt het gehele design af op het behalen van maximale conversie. Leg uw wensen en voorkeuren voor aan een specialist en bespreek de hier op aansluitende prijs en kosten.
Neemt u daarom direct contact op met SAM Design en schakel ons webdesign bureau uit Beverwijk in voor het ontwerp en de realisatie van uw website.

Nu aanvragen