Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Heerhugowaard

Professionele website laten maken in Heerhugowaard? Voor een conversiegerichte WordPress webshop laten maken in Heerhugowaard bent u bij SAM design op de goede plek terecht gekomen. Wij bouwen namelijk sites en webshops die gericht zijn op klantvriendelijkheid. Elk design dat wij hebben ontwikkeld kenmerkt zich door een duidelijke navigatiestructuur, een contrast in de tekst en duidelijke contactknoppen. Zo houden we rekening met alle typen bezoekers die uw webshop bezoeken.

Resultaatgerichte webshop laten maken in Heerhugowaard.

Een resultaatgerichte webshop of website laten maken kan alleen naar aanleiding van uw kennis en cijfers via bijv Google Analytics. Met behulp van een analyse van de bezoekers kunnen we uw nieuwe design resultaatgericht maken. Uit deze analyse komt naar voren hoe een design invloed heeft op het klikgedrag van een bezoeker. Bovendien houden we rekening met het leespatroon van de bezoeker. Daarom start een ontwerp linksboven met het logo van een bedrijf met daaronder een tagline. Hierin wordt iets verteld over de website of webshop in enkele woorden. Op deze manier kan een bezoeker snel achterhalen of een site bruikbaar is in zijn of haar zoektocht naar diensten, producten en informatie. Zo zijn er nog meer onderdelen die wij voor u implementeren op de website. Achter al deze onderdelen zit een gedachte.

Zoals u ziet zijn er een hoop facetten die komen kijken bij een website/webshop laten maken in Heerhugowaard. Ander belangrijk onderdeel is het doel wat u wil bereiken.

SAM Design maakt ook websites en webshops voor bedrijven in AlkmaarHoorn en IJmuiden.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Heerhugowaard en doelen behalen

Met elke website en webshop die u gaat laten maken in Heerhugowaard heeft u een doel voor ogen. Dit doel kan variëren van informeren, tot aan lead generatie, bestellingen genereren of andere commerciële doeleinden. Wij vertalen het doel dat u wil bereiken in een concrete actie voor uw website bezoeker. Deze call to action werken we in het design. Bekijk eens ons portfolio om een goede indruk van onze kwaliteiten met betrekking tot het ontwerpen van websites te bekijken. Elk design wat wij ontwikkelen is onderscheidend en perfect afgestemd om de wensen en de huisstijl van de klant. Op zoek naar een specialist die uw website en webshop kan bouwen in het programma WordPress? Neem dan contact met ons op om een website of webshop te laten maken in Heerhugowaard.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Succesvolle website laten maken in Heerhugowaard

Niet alleen voor een website laten maken in Heerhugowaard kunt u terecht bij SAM Design. Wij zijn een full service internet bureau. Vanaf de technische realisatie tot aan de uiteindelijke bouw, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen bouwen we een online visitekaartje die toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Maar behalve het ontwikkelen van prachtige WordPress sites en webshops, kunnen we u ook van dienst zijn met SEA, SEO, Copywriting, het ontwikkelen van een huisstijl, hosting en domeinregistratie. Voor al uw grafische wensen kunt u terecht bij onze experts. Een website en webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij altijd volgens een vast stappenplan.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Stappenplan voor een website laten maken in Heerhugowaard

Een website of webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij in de volgende vier stappen.

Luisteren
In een inventariserend gesprek nemen we uw wensen met betrekking tot de site door. Op basis van uw input komen we tot een voorstel. Doordat we samen perfect hebben afgebakend wat u voor ogen heeft, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het ontwerpen.
Voor elke site die we ontwikkelen bouwen we een functioneel ontwerp. In de volgende fase, de conceptfase, gaan we aan de slag met de uitwerking van een grafisch voorstel. Als u hier mee akkoord bent gegaan gaan we door naar de volgende fase.

Het bouwen.
Na goedkeuring van het concept realiseren we de huisstijl of website. Tijdens dit proces zijn er vijf momenten waarop u feedback kunt geven. Wij brengen u constant op de hoogte van de gemaakte vorderingen in dit proces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het live gaan van de site.
In de laatste stap zetten we de WordPress website live. Vanaf dit moment kunt u de website zelf beheren en hiermee aan de slag gaan. Onze samenwerking hopen we in de toekomst voort te kunnen zetten. We denken graag met u mee om uw site te blijven verbeteren en onderhouden.

Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Heerhugowaard?

Call Now Button