Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Heerhugowaard

Professionele website laten maken in Heerhugowaard? Voor een conversiegerichte WordPress webshop laten maken in Heerhugowaard bent u bij SAM design op de goede plek terecht gekomen. Wij bouwen namelijk sites en webshops die gericht zijn op klantvriendelijkheid. Elk design dat wij hebben ontwikkeld kenmerkt zich door een duidelijke navigatiestructuur, een contrast in de tekst en duidelijke contactknoppen. Zo houden we rekening met alle typen bezoekers die uw webshop bezoeken.

Resultaatgerichte webshop laten maken in Heerhugowaard.

Een resultaatgerichte webshop of website laten maken kan alleen naar aanleiding van uw kennis en cijfers via bijv Google Analytics. Met behulp van een analyse van de bezoekers kunnen we uw nieuwe design resultaatgericht maken. Uit deze analyse komt naar voren hoe een design invloed heeft op het klikgedrag van een bezoeker. Bovendien houden we rekening met het leespatroon van de bezoeker. Daarom start een ontwerp linksboven met het logo van een bedrijf met daaronder een tagline. Hierin wordt iets verteld over de website of webshop in enkele woorden. Op deze manier kan een bezoeker snel achterhalen of een site bruikbaar is in zijn of haar zoektocht naar diensten, producten en informatie. Zo zijn er nog meer onderdelen die wij voor u implementeren op de website. Achter al deze onderdelen zit een gedachte.

Zoals u ziet zijn er een hoop facetten die komen kijken bij een website/webshop laten maken in Heerhugowaard. Ander belangrijk onderdeel is het doel wat u wil bereiken.

SAM Design maakt ook websites en webshops voor bedrijven in AlkmaarHoorn en IJmuiden.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Heerhugowaard en doelen behalen

Met elke website en webshop die u gaat laten maken in Heerhugowaard heeft u een doel voor ogen. Dit doel kan variëren van informeren, tot aan lead generatie, bestellingen genereren of andere commerciële doeleinden. Wij vertalen het doel dat u wil bereiken in een concrete actie voor uw website bezoeker. Deze call to action werken we in het design. Bekijk eens ons portfolio om een goede indruk van onze kwaliteiten met betrekking tot het ontwerpen van websites te bekijken. Elk design wat wij ontwikkelen is onderscheidend en perfect afgestemd om de wensen en de huisstijl van de klant. Op zoek naar een specialist die uw website en webshop kan bouwen in het programma WordPress? Neem dan contact met ons op om een website of webshop te laten maken in Heerhugowaard.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Succesvolle website laten maken in Heerhugowaard

Niet alleen voor een website laten maken in Heerhugowaard kunt u terecht bij SAM Design. Wij zijn een full service internet bureau. Vanaf de technische realisatie tot aan de uiteindelijke bouw, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen bouwen we een online visitekaartje die toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Maar behalve het ontwikkelen van prachtige WordPress sites en webshops, kunnen we u ook van dienst zijn met SEA, SEO, Copywriting, het ontwikkelen van een huisstijl, hosting en domeinregistratie. Voor al uw grafische wensen kunt u terecht bij onze experts. Een website en webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij altijd volgens een vast stappenplan.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Stappenplan voor een website laten maken in Heerhugowaard

Een website of webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij in de volgende vier stappen.

Luisteren
In een inventariserend gesprek nemen we uw wensen met betrekking tot de site door. Op basis van uw input komen we tot een voorstel. Doordat we samen perfect hebben afgebakend wat u voor ogen heeft, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het ontwerpen.
Voor elke site die we ontwikkelen bouwen we een functioneel ontwerp. In de volgende fase, de conceptfase, gaan we aan de slag met de uitwerking van een grafisch voorstel. Als u hier mee akkoord bent gegaan gaan we door naar de volgende fase.

Het bouwen.
Na goedkeuring van het concept realiseren we de huisstijl of website. Tijdens dit proces zijn er vijf momenten waarop u feedback kunt geven. Wij brengen u constant op de hoogte van de gemaakte vorderingen in dit proces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het live gaan van de site.
In de laatste stap zetten we de WordPress website live. Vanaf dit moment kunt u de website zelf beheren en hiermee aan de slag gaan. Onze samenwerking hopen we in de toekomst voort te kunnen zetten. We denken graag met u mee om uw site te blijven verbeteren en onderhouden.

Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Heerhugowaard?

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button