Website laten maken Hoofddorp

Meer halen uit jouw huidige website? Of een geheel nieuwe website laten maken Hoofddorp met een nieuw design waarmee je met jouw bedrijf het internet verovert? Neem dan contact op met de specialisten van SAM Design. Jij bent goed in wat je doet. Wij ook. Een professionele website laten maken laat je dan ook doen door een expert nabij Hoofddorp. SAM Design helpt je verder. Maar hoe gaan wij te werk? Waarom zijn wij jouw expert? Ontdek waarom je moet kiezen voor een website laten maken in Hoofddorp bij ons webdesign bureau. Daarbij zijn we ook in de omgeving zijn wij actief in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem en IJmuiden!

Voor jouw onderneming een website laten maken Hoofddorp

Jij bent goed in wat je doet. Je hebt een unieke dienst, of je hebt echt een topproduct. Maar jouw bedrijf uit Hoofddorp moet hiervoor wel landelijk zichtbaar zijn. Een professioneel vormgegeven website gaat hiervoor zorgen. Ongeacht of dit in een website (WordPress) of webshop (WooCommerce of Magento) is, SAM Design helpt je verder. Een team van grafisch designers, webbouwers en online marketing specialisten zorgt voor topresultaat. Samen gaan we voor online succes. En dit is hoe we het gaan bereiken:

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Vaste werkwijze voor een professionele website laten maken Hoofddorp

Ons webdesign bureau heeft altijd een vaste werkwijze voor het bouwen van een nieuwe website of webshop. Zo kunnen wij ons vasthouden aan een strakke planning, maar weet jij ook precies waar je aantoe bent en wat je dus wanneer kunt verwachten. Op die manier is ook voor jou duidelijk wanneer jij allemaal de kans hebt om feedback te geven op het design voordat we de website echt gaan bouwen. We gaan als volgt te werk:

Stap 1: Inventarisatiefase

Voordat er ook maar één stukje code op papier komt te staan of we beginnen met het ontwerpen van jouw website, nodigen we je uit in ons brainstorm café. We willen namelijk eerst van alles weten over jou, jouw bedrijf en je klanten. Wie ben jij als ondernemer? Waar staat jouw bedrijf uit Hoofddorp voor? En nog belangrijker: wat maakt jullie uniek? Vervolgens vragen we jou om drie voorbeelden op te sturen van websites die jij mooi vindt en wat je überhaupt in je website terug zou willen zien. Wat vind je mooi aan de voorbeelden die je hebt opgestuurd? Welke functionaliteiten wil je ook hebben? Welke elementen en kleuren zou je op jouw website terug willen zien? Dit geeft ons webbureau de juiste ingrediënten om jouw website te bouwen.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Stap 2: Planning maken en concepten uitwerken

We weten wat jij wilt hebben. Jij weet wat het kost. De offerte is goedgekeurd… We kunnen aan de slag! Allereerst krijg je de timetable opgestuurd door jouw projectleider. Zo weet je exact welk onderdeel wanneer af is. Vervolgens werkt onze grafisch designer een aantal concepten uit: homepagina, subpagina, contactpagina en overige concepten. Laat je een webshop maken in Hoofddorp? Dan ontvang je ook een productpagina en productoverzicht pagina. We vragen je om kritisch naar allen te kijken en feedback te geven. Dit verwerken we, waarna de concepten staan.

Stap 3: Het ontwikkelen van de website

We zijn al over de helft. Concepten zijn definitief en worden in een testomgeving uitgewerkt door onze website bouwers. Het geraamte staat inmiddels al en je kunt al voorzichtig gaan denken aan het eindresultaat. We vragen je wederom om naar het resultaat te kijken en feedback te geven. Is dit ook in orde? Dan gaan we testen! We voegen alle functionaliteiten en koppelingen toe. Nog heel even en we gaan live. Eerst gaan we met een checklist de hele website nog eens langs om deze na te lopen op eventuele fouten. Zijn alle teksten goed overgezet? Doen alle links het? Zijn alle url’s goed overgezet en missen we er geen? Mist er niet ergens nog een foto? En zo zijn er nog genoeg andere punten die nagekeken worden. Wanneer alles klopt kunnen we de website dan écht online zetten!

Stap 4: De website is gebouwd en we kunnen live!

Is de website de testomgeving door gekomen? Is het Wordpress design naar wens? En doet alles het? Dan kan de website eindelijk live! We zetten alles vanaf de testomgeving over naar de live omgeving. We zijn er. We zijn de lucht. Je hebt een professionele website laten maken in Hoofddorp! Nu heb je een website waar je echt winst mee kan gaan maken, maar wil je wel dat deze gevonden wordt. Zonder vindbaarheid komt jouw conversiegerichte website niet tot zijn recht. Je hebt namelijk geen bezoekers. Heb jij even geluk dat wij ook een marketing afdeling hebben in ons bureau! Zo kunnen we jou ook nog eens vindbaar maken.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Conversiegericht en responsive website laten maken in Hoofddorp

Om een website echt winstgevend te maken wordt er altijd goed op de details gelet bij het ontwerpen van een webdesign. Daarom wordt er met een CRO specialist gekeken naar het ontwerp om de conversiegerichtheid ervan te optimaliseren. Waar staan de knoppen om contact op te nemen of een offerte aan te vragen? Waar staan formulieren om contactgegevens of iets dergelijks achter te laten? Zijn deze knoppen en formulieren wel aanwezig en goed verdeeld over de landingspagina? Daarbij wordt ook op een slimme manier gebruik gemaakt van foto’s en bepaalde worden zoals “gratis” of “vrijblijvend” om mensen onderbewust toch te triggeren.

Ook letten we op het uiterlijk van jouw webdesign op mobiele apparaten. Ieder design moet ook apart nagekeken worden op een telefoon of zelfs op een iPad of tablet. Hier ziet het design er toch net wat anders uit, simpelweg omdat dit een stuk kleinere schermen zijn en niet alles hierop past. Jouw responsive website maken we in Hoofddorp dus met oog op verschillende mobiele apparaten. Je wil namelijk geen potentiële klanten mislopen!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

WordPress website, of toch een Magento webshop?

Een WordPress website laten maken? Of toch liever een webshop in Magento laten bouwen? Beide systemen hebben zo hun voor- en nadelen. Zo is WordPress relatief goedkoop. Veel code staat al klaar. Je hoeft het alleen maar om te buigen naar jouw voorkeuren. Hierdoor zijn de webbouwers hier niet veel tijd aan kwijt. Toch is WordPress ook gelimiteerd. Laat je een webshop bouwen met Magento, dan zijn er veel meer mogelijkheden. Het systeem leent zich veel beter voor maatwerk oplossingen. Denk je graag buiten de ‘normale’ kaders en heb je wat meer te besteden? Ga dan voor een Magento website.

Direct een website laten maken in Hoofddorp

Een webdesign bureau dat met jou meedenkt. Het resultaat voorop. En samen succesvol worden. Dat is wat er gebeurt als jij jouw website laat bouwen door SAM Design. Geen online visitekaartje, maar een verkoop monster waar keiharde conversie mee wordt behaald. Professionele website laten maken? Je weet waar je moet zijn!

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.