Website laten maken Hoofddorp

Meer halen uit jouw huidige website? Of een geheel nieuwe website laten maken Hoofddorp met een nieuw design waarmee je met jouw bedrijf het internet verovert? Neem dan contact op met de specialisten van SAM Design. Jij bent goed in wat je doet. Wij ook. Een professionele website laten maken laat je dan ook doen door een expert nabij Hoofddorp. SAM Design helpt je verder. Maar hoe gaan wij te werk? Waarom zijn wij jouw expert? Ontdek waarom je moet kiezen voor een website laten maken in Hoofddorp bij ons webdesign bureau. Daarbij zijn we ook in de omgeving zijn wij actief in bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem en IJmuiden!

Voor jouw onderneming een website laten maken Hoofddorp

Jij bent goed in wat je doet. Je hebt een unieke dienst, of je hebt echt een topproduct. Maar jouw bedrijf uit Hoofddorp moet hiervoor wel landelijk zichtbaar zijn. Een professioneel vormgegeven website gaat hiervoor zorgen. Ongeacht of dit in een website (WordPress) of webshop (WooCommerce of Magento) is, SAM Design helpt je verder. Een team van grafisch designers, webbouwers en online marketing specialisten zorgt voor topresultaat. Samen gaan we voor online succes. En dit is hoe we het gaan bereiken:

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Vaste werkwijze voor een professionele website laten maken Hoofddorp

Ons webdesign bureau heeft altijd een vaste werkwijze voor het bouwen van een nieuwe website of webshop. Zo kunnen wij ons vasthouden aan een strakke planning, maar weet jij ook precies waar je aantoe bent en wat je dus wanneer kunt verwachten. Op die manier is ook voor jou duidelijk wanneer jij allemaal de kans hebt om feedback te geven op het design voordat we de website echt gaan bouwen. We gaan als volgt te werk:

Stap 1: Inventarisatiefase

Voordat er ook maar één stukje code op papier komt te staan of we beginnen met het ontwerpen van jouw website, nodigen we je uit in ons brainstorm café. We willen namelijk eerst van alles weten over jou, jouw bedrijf en je klanten. Wie ben jij als ondernemer? Waar staat jouw bedrijf uit Hoofddorp voor? En nog belangrijker: wat maakt jullie uniek? Vervolgens vragen we jou om drie voorbeelden op te sturen van websites die jij mooi vindt en wat je überhaupt in je website terug zou willen zien. Wat vind je mooi aan de voorbeelden die je hebt opgestuurd? Welke functionaliteiten wil je ook hebben? Welke elementen en kleuren zou je op jouw website terug willen zien? Dit geeft ons webbureau de juiste ingrediënten om jouw website te bouwen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Stap 2: Planning maken en concepten uitwerken

We weten wat jij wilt hebben. Jij weet wat het kost. De offerte is goedgekeurd… We kunnen aan de slag! Allereerst krijg je de timetable opgestuurd door jouw projectleider. Zo weet je exact welk onderdeel wanneer af is. Vervolgens werkt onze grafisch designer een aantal concepten uit: homepagina, subpagina, contactpagina en overige concepten. Laat je een webshop maken in Hoofddorp? Dan ontvang je ook een productpagina en productoverzicht pagina. We vragen je om kritisch naar allen te kijken en feedback te geven. Dit verwerken we, waarna de concepten staan.

Stap 3: Het ontwikkelen van de website

We zijn al over de helft. Concepten zijn definitief en worden in een testomgeving uitgewerkt door onze website bouwers. Het geraamte staat inmiddels al en je kunt al voorzichtig gaan denken aan het eindresultaat. We vragen je wederom om naar het resultaat te kijken en feedback te geven. Is dit ook in orde? Dan gaan we testen! We voegen alle functionaliteiten en koppelingen toe. Nog heel even en we gaan live. Eerst gaan we met een checklist de hele website nog eens langs om deze na te lopen op eventuele fouten. Zijn alle teksten goed overgezet? Doen alle links het? Zijn alle url’s goed overgezet en missen we er geen? Mist er niet ergens nog een foto? En zo zijn er nog genoeg andere punten die nagekeken worden. Wanneer alles klopt kunnen we de website dan écht online zetten!

Stap 4: De website is gebouwd en we kunnen live!

Is de website de testomgeving door gekomen? Is het Wordpress design naar wens? En doet alles het? Dan kan de website eindelijk live! We zetten alles vanaf de testomgeving over naar de live omgeving. We zijn er. We zijn de lucht. Je hebt een professionele website laten maken in Hoofddorp! Nu heb je een website waar je echt winst mee kan gaan maken, maar wil je wel dat deze gevonden wordt. Zonder vindbaarheid komt jouw conversiegerichte website niet tot zijn recht. Je hebt namelijk geen bezoekers. Heb jij even geluk dat wij ook een marketing afdeling hebben in ons bureau! Zo kunnen we jou ook nog eens vindbaar maken.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Conversiegericht en responsive website laten maken in Hoofddorp

Om een website echt winstgevend te maken wordt er altijd goed op de details gelet bij het ontwerpen van een webdesign. Daarom wordt er met een CRO specialist gekeken naar het ontwerp om de conversiegerichtheid ervan te optimaliseren. Waar staan de knoppen om contact op te nemen of een offerte aan te vragen? Waar staan formulieren om contactgegevens of iets dergelijks achter te laten? Zijn deze knoppen en formulieren wel aanwezig en goed verdeeld over de landingspagina? Daarbij wordt ook op een slimme manier gebruik gemaakt van foto’s en bepaalde worden zoals “gratis” of “vrijblijvend” om mensen onderbewust toch te triggeren.

Ook letten we op het uiterlijk van jouw webdesign op mobiele apparaten. Ieder design moet ook apart nagekeken worden op een telefoon of zelfs op een iPad of tablet. Hier ziet het design er toch net wat anders uit, simpelweg omdat dit een stuk kleinere schermen zijn en niet alles hierop past. Jouw responsive website maken we in Hoofddorp dus met oog op verschillende mobiele apparaten. Je wil namelijk geen potentiële klanten mislopen!

WordPress website, of toch een Magento webshop?

Een WordPress website laten maken? Of toch liever een webshop in Magento laten bouwen? Beide systemen hebben zo hun voor- en nadelen. Zo is WordPress relatief goedkoop. Veel code staat al klaar. Je hoeft het alleen maar om te buigen naar jouw voorkeuren. Hierdoor zijn de webbouwers hier niet veel tijd aan kwijt. Toch is WordPress ook gelimiteerd. Laat je een webshop bouwen met Magento, dan zijn er veel meer mogelijkheden. Het systeem leent zich veel beter voor maatwerk oplossingen. Denk je graag buiten de ‘normale’ kaders en heb je wat meer te besteden? Ga dan voor een Magento website.

Direct een website laten maken in Hoofddorp

Een webdesign bureau dat met jou meedenkt. Het resultaat voorop. En samen succesvol worden. Dat is wat er gebeurt als jij jouw website laat bouwen door SAM Design. Geen online visitekaartje, maar een verkoop monster waar keiharde conversie mee wordt behaald. Professionele website laten maken? Je weet waar je moet zijn!