Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Scheveningen

Een webshop of een website laten maken voor uw onderneming in Scheveningen is een goede manier om meer bezoekers aan te trekken. Een professioneel webdesign bureau inschakelen biedt dan de uitkomst.

Er komen een aantal dingen kijken bij het bouwen van een website. Een ondersteuning van WordPress, responsive design, conversie en techniek.

Wij hebben voor het laten maken van websites en webshops niet alleen een ervaren webdesigner voor Scheveningen, maar ook voor Nootdorp, Rijswijk, Delft, Voorburg en Den Haag.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webshop

Mobiele telefoons vieren hoogtij. Dit betekent dat een webshop laten maken voor een bedrijf in Scheveningen met een responsive design steeds normaler wordt. Een designer van ons bureau weet welke mobiele apparaten het vaakst gebruikt worden om het internet op te gaan. De internetpagina’s stellen zich bij aan de verschillende schermformaten van de internetgebruikers.

Een webshop bouwen met responsive design is ook beter voor de zoekmachines. Deze herkennen of een webpagina zich aanpast en laten het hoger ranken. Uw bedrijf in Scheveningen professioneel op het internet zetten? Laat uw webshop maken door een deskundige webdesigner.

WordPress website laten bouwen

Als u in Scheveningen zelf uw website wilt veranderen moet u er een laten bouwen met WordPress. Dit CMS is groot geworden dankzij de gebruikersvriendelijkheid die het biedt. Op deze manier bent u na het laten maken van een website niet meer afhankelijk van een ander.

Via ons webdesign bureau in Scheveningen krijgt u na het maken van de website toegang tot het WordPress gedeelte. Hiermee kunt u makkelijk aanpassingen doorvoeren voor uw internetpagina’s. Bij het laten bouwen van een website door een vakkundige designer met WordPress voor uw onderneming in Scheveningen let u op de mogelijkheid tot het gebruiken van een CMS zoals WordPress.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Meteen uw website laten maken

Graag meteen een website laten maken? Kom in gesprek met een vakkundige designer en bespreek hoe wij uw doelgroep en wensen het beste moeten benaderen.

Het bouwen van een professionele website bij ons webdesign bureau houdt in dat uw internet pagina’s een responsive zijn voor de mobiele gebruiker, maar ook dat u beschikt over WordPress. Een webdesigner kijkt vakkundig naar mogelijkheden in conversie en techniek.

SAM Design is de partij voor u om een website en webshop bij te laten maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button