Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Scheveningen

Een webshop of een website laten maken voor uw onderneming in Scheveningen is een goede manier om meer bezoekers aan te trekken. Een professioneel webdesign bureau inschakelen biedt dan de uitkomst.

Er komen een aantal dingen kijken bij het bouwen van een website. Een ondersteuning van WordPress, responsive design, conversie en techniek.

Wij hebben voor het laten maken van websites en webshops niet alleen een ervaren webdesigner voor Scheveningen, maar ook voor Nootdorp, Rijswijk, Delft, Voorburg en Den Haag.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webshop

Mobiele telefoons vieren hoogtij. Dit betekent dat een webshop laten maken voor een bedrijf in Scheveningen met een responsive design steeds normaler wordt. Een designer van ons bureau weet welke mobiele apparaten het vaakst gebruikt worden om het internet op te gaan. De internetpagina’s stellen zich bij aan de verschillende schermformaten van de internetgebruikers.

Een webshop bouwen met responsive design is ook beter voor de zoekmachines. Deze herkennen of een webpagina zich aanpast en laten het hoger ranken. Uw bedrijf in Scheveningen professioneel op het internet zetten? Laat uw webshop maken door een deskundige webdesigner.

WordPress website laten bouwen

Als u in Scheveningen zelf uw website wilt veranderen moet u er een laten bouwen met WordPress. Dit CMS is groot geworden dankzij de gebruikersvriendelijkheid die het biedt. Op deze manier bent u na het laten maken van een website niet meer afhankelijk van een ander.

Via ons webdesign bureau in Scheveningen krijgt u na het maken van de website toegang tot het WordPress gedeelte. Hiermee kunt u makkelijk aanpassingen doorvoeren voor uw internetpagina’s. Bij het laten bouwen van een website door een vakkundige designer met WordPress voor uw onderneming in Scheveningen let u op de mogelijkheid tot het gebruiken van een CMS zoals WordPress.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Meteen uw website laten maken

Graag meteen een website laten maken? Kom in gesprek met een vakkundige designer en bespreek hoe wij uw doelgroep en wensen het beste moeten benaderen.

Het bouwen van een professionele website bij ons webdesign bureau houdt in dat uw internet pagina’s een responsive zijn voor de mobiele gebruiker, maar ook dat u beschikt over WordPress. Een webdesigner kijkt vakkundig naar mogelijkheden in conversie en techniek.

SAM Design is de partij voor u om een website en webshop bij te laten maken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button