Website Laten Maken Utrecht

Een website laten maken in Utrecht? Een website laten bouwen doe je samen met een webdesign bureau dat verstand van zaken heeft. Een webdesign bureau dat met je meedenkt en samen met jou wil winnen. Dat is SAM Design! Bij SAM Design richten wij ons op het belangrijkste. Namelijk het resultaat. Wij focussen op dat wat jouw bedrijf tot een succes maakt. We denken niet in werkzaamheden of in uren, maar in aantal het aantal bezoekers, het aantal nieuwe leads en het aantal verkochte producten. Dat is wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een website laten maken in Utrecht door ons webdesign team.

Tegenwoordig kan iedereen gebruik maken van de voordelen die komen kijken bij het internet. Toch laten veel bedrijven een hoop kans liggen als het gaat om basale aspecten. Zo zijn er veel bedrijven die geen goed functionerende website hebben. Sommigen hebben zelfs helemaal geen website. Dat is waar jij met je bedrijf kunt winnen van je concurrenten. Door een top website te laten bouwen! Aanwezig zijn op het internet alleen is niet genoeg. Je moet op de juiste manier zichtbaar zijn en vooral op de juiste momenten en bij de juiste mensen. Weet je deze drie onderdelen goed uit te voeren? Dan kun je als bedrijf al snel hele grote stappen maken en winnen van je concurrent. Dit precies waar SAM Design jou bij gaat helpen. Wil je een website laten maken in Utrecht door een resultaatgericht bureau dat samen met jou wil winnen? Neem contact met op. Samen bouwen we aan jouw succes!

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht

Wil je een website laten maken in Utrecht voor een nieuw bedrijf dat je start? Of heb je een bestaand bedrijf dat je een hoger niveau wil tillen? Wat jouw ambities ook zijn. Je verdient een website of webshop die hierop aansluit en je daadwerkelijk resultaten gaat opleveren. Dit kun je realiseren door een conversiegerichte website te laten maken door SAM Design. Als webdesign bureau gaan we veel uit van conversie. Wat is dat precies? Dat is afhankelijk van jouw doelstellingen. Stel dat jij een webshop hebt en je vraagt ons om je te helpen bij het verkopen van meer producten. Dan is elke verkoop een conversie. Het kan ook zijn dat je een dienst levert een meer leads wil. Dan is elke lead een conversie. Wanneer je gaat voor een website laten maken in Utrecht door de specialisten van ons bureau is dit waar wij ons vooral op richten. De conversie op jouw website of webshop. Dat is namelijk hoe je gaat groeien en hoe je gaat winnen van je concurrent. Samen met jou gaan wij hiervoor zorgen!

In de omgeving van Utrecht zijn wij ook actief in bijvoorbeeld Amersfoort, Zeist en Nieuwegein.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

In 4 stappen jouw website laten bouwen in Utrecht

In 4 stappen voor jouw bedrijf een professionele website laten maken in Utrecht. 4 is ons geluksgetal. Want niet alleen werken wij volgens 4 stappen, ook bestaat het traject uit 4 weken. Wanneer je een website of webshop gaat laten maken door SAM Design, staat jouw website binnen 4 weken online! Benieuwd naar hoe wij dit doen? Lees vooral verder.

Stap 1: Inventarisatie

Inventarisatie zorgt voor resultaat. Wij gaan niet direct aan de slag met het bouwen van jouw zakelijke website of webshop. Eerst hebben we informatie nodig. Wie ben jij? Waar staat jouw bedrijf voor? En wat maakt jullie uniek? En wat wil jij zelf in het design verwerkt hebben? Ook vragen we je om 3 voorbeelden van websites op te sturen. Wat vind je mooi? En welke functionaliteiten wil je zelf ook verwerkt hebben? Hiermee krijgen we een concreet beeld van wat je voor ogen hebt en welke kant we op moeten. Want volstaat WordPress, of moet je toch een Magento webshop laten maken in Utrecht? Dit zijn allemaal belangrijke vragen waar we het met je over hebben voordat je een website laat maken.

Stap 2: Planning en concepten

Na de inventarisatie en jouw goedkeuring van de offerte sturen we je een timetable op. Wanneer wordt wat van wie verwacht? En de hamvraag: wanneer gaan we live? Ook stuurt jouw projectleider diverse concepten op in Adobe XD. Zo krijg je een schets van homepagina, subpagina, contactpagina en overige pagina’s. Denk bijvoorbeeld aan een productpagina of productoverzicht pagina wanneer je een webshop laat bouwen. Je krijgt uitgebreid de kans jouw licht hierover te laten schijnen. Het belangrijkst onderdeel van deze fase is het doelgroeponderzoek. Een website laten maken in Utrecht bij ons webdesign bureau betekent namelijk dat we de focus onder andere leggen op jouw doelgroep. Hoe beter we je doelgroep aanspreken, des te beter het uiteindelijke resultaat. De concepten worden elk gebaseerd op dit doelgroeponderzoek. Zijn beide partijen tevreden? Dan kunnen we jouw mobiele website gaan bouwen!

Stap 3: Techniek en realisatie

De motoren starten. We gaan jouw website of webshop nu echt bouwen! Concepten worden ontwikkeld in een testomgeving en voordat je het weet staat jouw website in de steigers. Je krijgt wederom uitgebreid de kans om feedback te geven. Is alles in orde? Dan gaan we alle functionaliteiten, koppelingen en de overige punten verwerken. Tot slot gaan zowel jij als wij de website of webshop uitgebreid testen. Het is zover, we kunnen live!

Stap 4: Lancering en onderhoud

De afgelopen 4 weken hebben we hard doorgewerkt. Een resultaat om trots op te zijn: een professioneel vormgegeven website of webshop. We zetten alles over van de testomgeving naar de live omgeving. Zoals DJ Jean zou zeggen: get ready for the launch!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

WordPress website of Magento webshop?

Een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht? Of toch liever een webshop in Magento laten bouwen? Beide content management systemen hebben zo hun voor- en nadelen. WordPress is vaak goedkoper, daar veel code al klaar staat. Magento biedt meer mogelijkheden voor webbouwers. Hierdoor is meer maatwerk mogelijk. Dit kost alleen meer manuren. Twijfel je over Magento of WordPress? Neem contact op met ons webdesign bureau en we sparren graag met je over de mogelijkheden!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Direct jouw winstgevende website laten maken Utrecht

Een professionele website laten maken? Of misschien wil je een webshop laten maken. Ons webdesign bureau helpt je verder! Het resultaat staat voorop. Wanneer je door ons een website gaat laten maken, gaat het geheel om wat de doelgroep wil. Dat gaat ervoor zorgen dat jouw bedrijf groeit en dat je wint van de concurrentie. Een website laten maken bij SAM Design betekent dat je een groot team tot je beschikking hebt. Elk van onze teamleden heeft een ander expertise. Hierdoor kunnen we je bedrijf vanuit verschillende invalshoeken naar een nieuw niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan copywriters, SEO specialisten, Google Ads specialisten, social media strategen en nog veel meer. Met ons team win jij en ga je naar de top! Samen vooruit, samen winnen!

Wil jij ook een resultaatgerichte webshop of website laten ontwikkelen? Neem contact met ons op! Laten we sparren over de stappen naar jouw succes!

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.