Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Website laten maken Utrecht 

Jouw bedrijf nu echt op de kaart gaan zetten? Meer uit het internet halen met een professioneel vormgegeven website of webshop? Een website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht. En dat door SAM Design. Samen zorgen we voor een prachtig vormgegeven online verkoop monster. Hoe wij dat doen? En in welke stappen wij jouw website bouwen? Je leest er hieronder meer over! 

Website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht

Jij hebt een geweldig idee. Een product of dienst. Je verdient een website of webshop die hierop aansluit. Een professionele website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht. En dat is waar SAM Design voor gaat zorgen. Alleen het resultaat telt. Design en functionaliteiten zijn namelijk een middel. Ze zijn een middel om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaalt. En dat doel is conversie. Omzet! Samen met jou gaan wij hiervoor zorgen.

In 4 stappen jouw website laten bouwen

In 4 stappen een professionele website laten bouwen voor jouw bedrijf uit Utrecht. 4 is ons geluksgetal. Want niet alleen werken wij volgens 4 stappen, ook bestaat het traject uit 4 weken. Lees er hieronder meer over. 

Stap 1: Inventarisatie

Inventarisatie zorgt voor resultaat. Wij gaan niet direct aan de slag met het bouwen van jouw website of webshop. Eerst hebben we informatie nodig. Wie ben jij? Waar staat jouw bedrijf voor? En wat maakt jullie uniek? En wat wil jij zelf in het design verwerkt hebben? Ook vragen we je om 3 voorbeelden van websites op te sturen. Wat vind je mooi? En welke functionaliteiten wil je zelf ook verwerkt hebben? Hiermee krijgen we een concreet beeld van wat je voor ogen hebt en welke kant we op moeten. Want volstaat WordPress, of moeten we toch een Magento website/webshop bouwen? 

Stap 2: Planning en concepten

Na inventarisatie en goedkeuring van de offerte sturen we je een timetable op. Wanneer wordt wat van wie verwacht? En de hamvraag: wanneer gaan we live? Ook stuurt jouw projectleider, tevens grafisch designer, diverse concepten op in Adobe XD. Zo krijg je een schets van homepagina, subpagina, contactpagina en overige pagina’s. Denk bijvoorbeeld aan een productpagina of productoverzicht pagina wanneer je een webshop laat bouwen. Je krijgt uitgebreid de kans jouw licht hierover te laten schijnen. Zijn beide partijen tevreden? Dan kunnen we jouw website gaan bouwen! 

Stap 3: Techniek en realisatie

De motoren starten. We gaan jouw website of webshop nu echt bouwen! Concepten worden ontwikkeld in een testomgeving en voordat je het weet staat jouw website in de steigers. Je krijgt wederom uitgebreid de kans om feedback te geven. Is alles in orde? Dan gaan we alle functionaliteiten, koppelingen en de overige punten verwerken. Tot slot gaan zowel jij als wij de website of webshop uitgebreid testen. Het is zover, we kunnen live! 

Stap 4: Lancering en onderhoud 

De afgelopen 4 weken hebben we hard doorgewerkt. Een resultaat om trots op te zijn: een professioneel vormgegeven website of webshop. We zetten alles over van de testomgeving naar de live omgeving. Zoals DJ Jean zou zeggen: get ready for the launch! 

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

WordPress website of Magento webshop? 

Een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf uit Utrecht? Of toch liever een webshop in Magento laten bouwen? Beide content managementsystemen hebben zo hun voor- en nadelen. WordPress is vaak goedkoper, daar veel code al klaar staat. Magento biedt meer mogelijkheden voor webbouwers. Hierdoor is meer maatwerk mogelijk. Dit kost alleen meer manuren. Twijfel je over Magento of WordPress? Neem contact op met ons webdesign bureau en we sparren graag met je over de mogelijkheden!

Wat vinden andere ondernemers van SAM Design?

Direct jouw website laten maken in Utrecht

Professionele website laten maken in Utrecht? Ons webdesign bureau helpt je verder! Een heldere aanpak in 4 stappen. Het resultaat staat voorop. En jouw wensen in het perfecte plaatje vormgegeven. Binnen een maand kun je al live zijn. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden bij SAM Design!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs