Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website laten maken Zaandam

Laat uw website maken door een professional uit Zaandam en haal meer uit het internet. SAM Design bouwt een website op basis van uw wensen en doelen, waarbij het eindresultaat wordt afgestemd op uw voornaamste doelgroep. Een team gespecialiseerde webdesigners maken een website die gericht is op conversie. Bezoekers worden maximaal benut en subtiel aangezet tot het ondernemen van actie. Uw website is responsive, gemakkelijk te beheren in WordPress en geschikt voor zoekmachines als Google. Lees direct verder hoe u uw website door ons bureau uit Zaandam kunt laten maken.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Zaandam. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw webdesign in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Purmerend.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Responsive website laten maken

Ons bureau uit Zaandam maakt een website die geheel geschikt is voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Het responsive design maakt dat uw website automatisch meeschaalt met apparaten van verschillende groottes en breedtes, waarbij het zich op een dynamische manier aanpast. Op deze manier laat u een website bouwen die overal goed wordt weergegeven, zodat u uw markt optimaal benut.

Website laten maken Zaandam

Lees enkele van onze klantenverhalen

Een website in Zaandam laten bouwen met WordPress

Bij onze webdesigners uit Zaandam kunt u een website laten maken in WordPress of ander CMS naar keuze. Dit content managementsysteem is simpel in het gebruik, waardoor u het beheer van uw website geheel zelf kunt regelen. Ook na het laten bouwen van uw website kunt u zelf pagina’s toevoegen, bestaande pagina’s aanpassen of het beheer van uw website naar eigen voorkeur inrichten. Laat uw website daarom maken met WordPress, zodat u niet afhankelijk bent van een externe partij.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

SEO geoptimaliseerde website laten maken in Zaandam

Wanneer u een website laat maken door een professional uit Zaandam, moet deze website wel bezoekers aantrekken. Het middel om relevante bezoekers aan te trekken, is de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Onze webdesigners bouwen een website die technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarbij heeft u de mogelijkheid ook de rest van de optimalisatie door ons bureau te laten verzorgen. Neem contact op met een specialist en bespreek hoe u uw website door ons bureau uit Zaandam wilt laten maken.

Direct uw website laten maken

Bij ons bureau uit Zaandam kunt u een website laten maken die responsive is, makkelijk in het beheer en technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Al met al bouwen onze specialisten een conversiegerichte website, waarmee u het internet maximaal benut. Heeft u nog vragen over de invulling van onze diensten, of wilt u direct uw website laten maken door onze professionals uit Zaandam? Neem dan contact op via 085 303 5754 om de mogelijkheden te bespreken.

Nu aanvragen