Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Zaandam

Laat uw website/webshop maken door een professional uit Zaandam en haal meer uit het internet. SAM Design bouwt een website op basis van uw wensen en doelen, waarbij het eindresultaat wordt afgestemd op uw voornaamste doelgroep. Een team gespecialiseerde webdesigners maken een website die gericht is op conversie. Bezoekers worden maximaal benut en subtiel aangezet tot het ondernemen van actie. Uw webshop is responsive, gemakkelijk te beheren in WordPress en geschikt voor zoekmachines als Google. Lees direct verder hoe u uw website/webshop door ons bureau uit Zaandam kunt laten maken.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Zaandam. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw webdesign in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Purmerend. Uw website laten maken doet u bij SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webshop/website laten maken

Ons bureau uit Zaandam maakt een website of een webshop die geheel geschikt is voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Het responsive design maakt dat uw website automatisch meeschaalt met apparaten van verschillende groottes en breedtes, waarbij het zich op een dynamische manier aanpast. Op deze manier laat u een website of een webshop bouwen die overal goed wordt weergegeven, zodat u uw markt optimaal benut.

Een webshop in Zaandam laten bouwen met WordPress

Bij onze webdesigners uit Zaandam kunt u een website of een webshop laten maken in WordPress of ander CMS naar keuze. Dit content managementsysteem is simpel in het gebruik, waardoor u het beheer van uw website geheel zelf kunt regelen. Ook na het laten bouwen van uw website kunt u zelf pagina’s toevoegen, bestaande pagina’s aanpassen of het beheer van uw website naar eigen voorkeur inrichten. Laat uw website/webshop daarom maken met WordPress, zodat u niet afhankelijk bent van een externe partij.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

SEO geoptimaliseerde website laten maken in Zaandam

Wanneer u een website of een webshop laat maken door een professional uit Zaandam, moet deze website wel bezoekers aantrekken. Het middel om relevante bezoekers aan te trekken, is de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Onze webdesigners bouwen een website/webshop die technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarbij heeft u de mogelijkheid ook de rest van de optimalisatie door ons bureau te laten verzorgen. Neem contact op met een specialist en bespreek hoe u uw website/webshop door ons bureau uit Zaandam wilt laten maken.

Direct uw website of webshop laten maken

Bij ons bureau uit Zaandam kunt u een website of webshop laten maken die responsive is, makkelijk in het beheer en technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Al met al bouwen onze specialisten een conversiegerichte webshop, waarmee u het internet maximaal benut. Heeft u nog vragen over de invulling van onze diensten, of wilt u direct uw website laten maken door onze professionals uit Zaandam? Neem dan contact op via 085 303 5754 om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button