Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken? Dan weet u zeker dat u bij SAM Design goed zit! Ons webdesign bureau bouwt professionele websites, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Een team van webdesigners, programmeurs en grafisch ontwerpers gaat gezamenlijk aan de slag, waarbij u kunt rekenen op een professioneel eindresultaat. Meer weten over onze unieke werkwijze van een website laten maken? Neem contact met ons op en wij vertellen u meer over een professionele website moeten maken!

Professionele website in WordPress laten bouwen

Allereerst willen wij u duidelijk maken dat een professionele website laten maken niet alleen betrekking heeft op het uiterlijk. Professioneel betekent dat ook alles aan de ‘achterkant’ goed geregeld is. Wanneer u een professionele website door SAM Design laat bouwen, zullen wij deze bouwen in WordPress of een ander CMS naar keuze. Hierbij maken we gebruik van de juiste builders en andere vormen van inrichting, zodat u deze ook na oplevering geheel zelf kunt beheren. Een professionele website is in 98% van de gevallen een WordPress website, tenzij u natuurlijk Nike of Zalando heet. In dat geval wordt er om andere onderdelen gevraagd.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

Hoe kan ik een professionele website laten maken?

Om een goed beeld te krijgen van hoe u een professionele website kunt laten maken, moeten wij u meenemen door onze webdesign werkwijze. Aan de hand van deze unieke werkwijze weet u én wanneer uw professionele website of webshop af is, én weet u wat de bijkomende kosten zijn.

Allereerst nemen we samen met u uw wensen en doelen voor een professionele website door. Wij maken een urenberekening en kijken aan de hand van uw budget wat er mogelijk is. Na goedkeuring van de offerte krijgt u allereerst een uitgebreide timetable opgestuurd en bouwen wij vervolgens enkele concepten in Photoshop. Na goedkeuring van de concepten kunt u daadwerkelijk een professionele website laten maken. Onze webdesigners werken de concepten van de grafisch ontwerpers uit in een professioneel design, in een CMS naar keuze (al raden wij WordPress aan). Ook hier kunt u vervolgens uw op- en aanmerkingen op geven, waarna tot slot het design af is en uw website of webshop de lucht in kan. Uw professionele website laten maken of bouwen doet u bij SAM Design.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Direct een professionele website laten maken

Bent u ook overtuigd en wilt u ook direct een professionele website laten maken volgens de unieke werkwijze van SAM Design? Wij helpen u graag verder. Vul het formulier in of bel ons gewoon even op. Wij helpen u graag verder met een professionele website!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs