Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Professionele website laten maken

Ook u kunt uw professionele website laten maken door SAM Design. De designers van ons webdesign bureau zorgen voor een dynamische, op maat gemaakte website, die geheel responsive is en geschikt voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Een persoonlijk aangewezen specialist neemt uw wensen en doelen op, waarna hij dit tot uiting brengt in een website of webshop die afgestemd is op uw doelgroep. Dit is niet de enige reden dat u uw professionele website moet laten bouwen door SAM. Onze websites zijn namelijk zeer conversiegericht en bereiken altijd het vooraf bepaalde doel. Wilt u meer weten over onze diensten, de kosten bij ons bedrijf en vraagt u zich af waarom u een complexe, professionele website door ons bureau moet laten maken, lees dan verder.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Een professionele website laten maken met WordPress

Elke professionele website die u tegenwoordig laat maken, moet voorzien zijn van WordPress of een ander CMS. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen aan uw website kunt doen, zonder dat hiervoor een technische achtergrond nodig is. Het is heden ten dage een must om uw website of webshop van updates te voorzien en bij te werken. De steeds kritischer wordende consument, alsmede zoekmachines als Google en Bing, maken dat u regelmatig nieuwe pagina’s toe moet voegen en bestaande pagina’s aan moet passen om relevant te blijven.

Wanneer u een professionele website laat maken die voorzien is van WordPress, zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de keuze uit duizenden plug-ins kunt u het beheer van uw site geheel naar eigen voorkeur inrichten. Het is mogelijk uw content te beheren, maar bijvoorbeeld ook uw SEO te controleren. Meta tags, Title tags en uw content kunnen eenvoudig worden opgesteld. Uw website is perfect leesbaar voor de zoekmachine Google. Zo zijn er nog honderden opties op te noemen. Toch is het hebben van een website voorzien met dit CMS niet het enige dat nodig is om een succesvolle, conversiegerichte website te hebben. Om tegenwoordig relevant te blijven, moet u inspelen op het mobiele tijdperk en er voor zorgen dat uw website geheel responsive is. Professionele website laten maken door een van onze specialisten?

 

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een professionele website = een responsive website

Een professionele website laten maken kan niet zonder dat deze responsive is en geschikt voor mobiele apparaten. Een complexe mobiele website past zich automatisch aan aan smartphones en tablets. Ondanks verschillende schermgroottes en –breedtes wordt uw content altijd volledig in beeld gebracht, zodat u geen bezoekers verliest en uw bounce-rate op een juist niveau houdt.
Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om een responsive website te laten maken. Steeds meer consumenten gaan via hun smartphone op zoek naar producten of diensten. Wanneer u niet de beschikking hebt over een mobiele website, loopt u al deze bezoekers mis. Deze gebruikers vormen tegenwoordig meer dan de helft van het totale internetverkeer. Zorg er daarom altijd voor dat u een website laat bouwen die op alle soorten schermen een optimale usability biedt. Bij een samenwerking met SAM Design wordt er voor gezorgd dat uw webshop aan al deze eisen voldoet. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs bij ons bedrijf. Daarbij staat een goede samenwerking bij ons voorop. Lees verder over het laten maken van een professionele website door ons webdesign bureau.

Hoe kan ik een professionele website laten maken?

Om een goed beeld te krijgen van hoe u een professionele website kunt laten maken, moeten wij u meenemen door onze webdesign werkwijze. Aan de hand van deze unieke werkwijze weet u én wanneer uw professionele website of webshop af is, én weet u wat de bijkomende kosten zijn.

Allereerst nemen we samen met u uw wensen en doelen voor een professionele website door. Wij maken een urenberekening en kijken aan de hand van uw budget wat er mogelijk is. Na goedkeuring van de offerte krijgt u allereerst een uitgebreide timetable opgestuurd en bouwen wij vervolgens enkele concepten in Photoshop. Na goedkeuring van de concepten kunt u daadwerkelijk een professionele website laten maken. Onze webdesigners werken de concepten van de grafisch ontwerpers uit in een professioneel design, in een CMS naar keuze (al raden wij WordPress aan). Ook hier kunt u vervolgens uw op- en aanmerkingen op geven, waarna tot slot het design af is en uw website of webshop de lucht in kan. Uw professionele website laten maken of bouwen doet u bij SAM Design.

Uw professionele website laten maken door SAM Design

SAM Design is de partij voor een professionele website of webshop laten maken. Onze specialisten bouwen al jaren websites en webshops voor bedrijven uit verschillende branches. De afgelopen jaren hebben zij honderden websites opgeleverd, die allen een gemeenschappelijke factor hebben: conversiegerichtheid.

Alle professionele websites die u door ons webdesign bureau kunt laten maken, staan in het teken van een duidelijk doel en zijn gericht op het behalen van resultaat. Het hebben van een website met WordPress of het hebben van een responsive website die geschikt is voor mobiele apparaten is belangrijk, maar dit valt allemaal in het niet bij de resultaatgerichtheid van een website. Bezoekers die op uw website belanden, moeten actie kunnen ondernemen en hier ook daadwerkelijk toe aangezet worden. Webdesigners van ons bedrijf bepalen daarom vooraf met u wat het doel van uw website is en verwerken dit op subtiele wijze in het design.

Al met al kunt u door ons een conversiegerichte website laten maken, die van alle gemakken en complexe technische eisen is voorzien. Deze websites zijn gericht op resultaat en hebben als doel de maximale conversie te behalen. Wilt u meer weten over onze professionals of bent u benieuwd wat het kost om een professionele website te laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Contact opnemen en direct uw professionele website laten maken

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten naar het laten maken van een professionele, op maat gemaakte website. Samen met een persoonlijk aangewezen specialist zet u een concept op, geheel op basis van uw wensen, visie en doelgroep. Dit concept wordt vervolgens stukje bij beetje uitgewerkt, waarbij u de nodige aanpasmomenten hebt. Binnen de kortste keren staat er een mobiele website, die geheel responsive is en voorzien van CMS als WordPress. Wilt u daarom ook zo snel mogelijk meer online rendement behalen en uw eigen winstgevende website laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat een van onze specialisten u verder helpen voor een scherpe prijs. U kunt ons ook via de e-mail benaderen op info@sam-onlinemarketing.nl of het contactformulier invullen. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele website laten maken bent u bij onze specialisten op het goede adres!