Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Heemskerk

Een goed gebouwd webdesign in Heemskerk is meer dan alleen ‘mooi’. Wanneer u een professioneel bureau inhuurt om uw website te laten maken, is het zaak er voor te zorgen dat bezoekers worden aangezet tot actie. Uw webdesign moet deels opgebouwd zijn vanuit uw visie, maar vooral vanuit uw doelgroep. Een website of webshop moet een bezoeker direct aanspreken en subtiel triggeren om actie te ondernemen. Schakel een webdesigner in die uw website in het teken zet van conversie en u resultaat laat behalen uit het internet. Waarom u SAM Design nodig heeft om uw webdesign in Heemskerk te realiseren? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Heemskerk

Schakel SAM Design direct in als uw webdesigner uit Heemskerk. Onze webdesigners maken een website op basis van uw wensen en stemmen deze subtiel af op uw doelgroep. Op deze manier krijgt u de beschikking over een conversiegericht design, waarmee u uw traffic optimaal benut. Bespreek de mogelijkheden direct met een specialist van ons bureau voor een realistisch kostenplaatje. Laat uw website bouwen door onze webdesigners en schakel SAM Design in om uw webdesign in Heemskerk te produceren.

Een conversiegerichte website laten maken

Wanneer u een conversiegericht webdesign wilt laten produceren door een bureau uit Heemskerk, is het belangrijk deze website te laten voorzien van moderne elementen. Deze elementen richten zich op het gebruiksgemak voor uzelf, de bezoekerservaring en het benutten van uw markt. De punten die wij hieronder zullen behandelen, hebben betrekking op de implementatie van een CMS (zoals WordPress, Magento of Joomla) en het opbouwen van een website of webshop vanuit CSS, zodat deze responsive is. Uw webdesigner moet deze onderdelen in uw website verwerken, wilt u rendement kunnen behalen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Heemskerk

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Heemskerk

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Heemskerk

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign

Een conversiegericht webdesign is geschikt voor meerdere apparaten en meerdere browsers. Elke website moet tegenwoordig responsive zijn, omdat het gros van het internetverkeer via mobiele apparaten plaatsvindt. Door uw website op te laten bouwen vanuit CSS, is deze responsive en beweegt deze automatisch me met schermen van verschillende afmetingen.

Website laten maken vanuit CMS (WordPress, Magento)

Wanneer u onze webdesigners inschakelt om uw webdesign in Heemskerk te realiseren, bouwen wij uw website of webshop in de regel op vanuit Magento of WordPress. Toch zijn er in overleg ook andere CMS mogelijk, zoals Joomla. Een website opgebouwd vanuit dit CMS is makkelijk zelf te beheren en wordt voor u voorzien van aansluitende plug-ins.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button