Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Heemskerk

Een goed gebouwd webdesign in Heemskerk is meer dan alleen ‘mooi’. Wanneer u een professioneel bureau inhuurt om uw website te laten maken, is het zaak er voor te zorgen dat bezoekers worden aangezet tot actie. Uw webdesign moet deels opgebouwd zijn vanuit uw visie, maar vooral vanuit uw doelgroep. Een website of webshop moet een bezoeker direct aanspreken en subtiel triggeren om actie te ondernemen. Schakel een webdesigner in die uw website in het teken zet van conversie en u resultaat laat behalen uit het internet. Waarom u SAM Design nodig heeft om uw webdesign in Heemskerk te realiseren? U leest het hieronder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Heemskerk

Schakel SAM Design direct in als uw webdesigner uit Heemskerk. Onze webdesigners maken een website op basis van uw wensen en stemmen deze subtiel af op uw doelgroep. Op deze manier krijgt u de beschikking over een conversiegericht design, waarmee u uw traffic optimaal benut. Bespreek de mogelijkheden direct met een specialist van ons bureau voor een realistisch kostenplaatje. Laat uw website bouwen door onze webdesigners en schakel SAM Design in om uw webdesign in Heemskerk te produceren.

Een conversiegerichte website laten maken

Wanneer u een conversiegericht webdesign wilt laten produceren door een bureau uit Heemskerk, is het belangrijk deze website te laten voorzien van moderne elementen. Deze elementen richten zich op het gebruiksgemak voor uzelf, de bezoekerservaring en het benutten van uw markt. De punten die wij hieronder zullen behandelen, hebben betrekking op de implementatie van een CMS (zoals WordPress, Magento of Joomla) en het opbouwen van een website of webshop vanuit CSS, zodat deze responsive is. Uw webdesigner moet deze onderdelen in uw website verwerken, wilt u rendement kunnen behalen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Heemskerk

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Heemskerk

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Heemskerk

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign

Een conversiegericht webdesign is geschikt voor meerdere apparaten en meerdere browsers. Elke website moet tegenwoordig responsive zijn, omdat het gros van het internetverkeer via mobiele apparaten plaatsvindt. Door uw website op te laten bouwen vanuit CSS, is deze responsive en beweegt deze automatisch me met schermen van verschillende afmetingen.

Website laten maken vanuit CMS (WordPress, Magento)

Wanneer u onze webdesigners inschakelt om uw webdesign in Heemskerk te realiseren, bouwen wij uw website of webshop in de regel op vanuit Magento of WordPress. Toch zijn er in overleg ook andere CMS mogelijk, zoals Joomla. Een website opgebouwd vanuit dit CMS is makkelijk zelf te beheren en wordt voor u voorzien van aansluitende plug-ins.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button