Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Heemskerk

Een goed gebouwd webdesign in Heemskerk is meer dan alleen ‘mooi’. Wanneer u een professioneel bureau inhuurt om uw website te laten maken, is het zaak er voor te zorgen dat bezoekers worden aangezet tot actie. Uw webdesign moet deels opgebouwd zijn vanuit uw visie, maar vooral vanuit uw doelgroep. Een website of webshop moet een bezoeker direct aanspreken en subtiel triggeren om actie te ondernemen. Schakel een webdesigner in die uw website in het teken zet van conversie en u resultaat laat behalen uit het internet. Waarom u SAM Design nodig heeft om uw webdesign in Heemskerk te realiseren? U leest het hieronder.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Een conversiegerichte website laten maken

Wanneer u een conversiegericht webdesign wilt laten produceren door een bureau uit Heemskerk, is het belangrijk deze website te laten voorzien van moderne elementen. Deze elementen richten zich op het gebruiksgemak voor uzelf, de bezoekerservaring en het benutten van uw markt. De punten die wij hieronder zullen behandelen, hebben betrekking op de implementatie van een CMS (zoals WordPress, Magento of Joomla) en het opbouwen van een website of webshop vanuit CSS, zodat deze responsive is. Uw webdesigner moet deze onderdelen in uw website verwerken, wilt u rendement kunnen behalen.

Responsive webdesign

Een conversiegericht webdesign is geschikt voor meerdere apparaten en meerdere browsers. Elke website moet tegenwoordig responsive zijn, omdat het gros van het internetverkeer via mobiele apparaten plaatsvindt. Door uw website op te laten bouwen vanuit CSS, is deze responsive en beweegt deze automatisch me met schermen van verschillende afmetingen.

Website laten maken vanuit CMS (WordPress, Magento)

Wanneer u onze webdesigners inschakelt om uw webdesign in Heemskerk te realiseren, bouwen wij uw website of webshop in de regel op vanuit Magento of WordPress. Toch zijn er in overleg ook andere CMS mogelijk, zoals Joomla. Een website opgebouwd vanuit dit CMS is makkelijk zelf te beheren en wordt voor u voorzien van aansluitende plug-ins.

Webdesign Heemskerk

Lees enkele van onze klantenverhalen

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Heemskerk

Schakel SAM Design direct in als uw webdesigner uit Heemskerk. Onze professionals maken een website op basis van uw wensen en stemmen deze subtiel af op uw doelgroep. Op deze manier krijgt u de beschikking over een conversiegericht design, waarmee u uw traffic optimaal benut. Bespreek de mogelijkheden direct met een specialist van ons bureau voor een realistisch kostenplaatje. Laat uw website bouwen door onze webdesigners en schakel SAM Design in om uw webdesign in Heemskerk te produceren.

Nu aanvragen

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content