Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Zaandam

Als professioneel webdesign bureau in Zaandam weten we wat het belang is van een website voor een bedrijf. Een webdesigner in Zaandam van ons bedrijf is in staat om voor u een website van A tot Z op te zetten. Van het nadenken en bepalen van uw online strategie tot aan het ontwerpen, het schrijven van pakkende teksten en het bouwen van een website waarmee u uw doelen zal behalen. Wist u dat de resultaten uit een top website tot vijf keer hoger zijn dan de resultaten uit een website die is gemaakt met een laag budget. De keuze is uiteindelijk aan u. Ons webdesign bureau in Zaandam zal u volledige ondersteuning bieden.

Voordat met een design resultaat wordt geboekt, zijn er vijf onderdelen die in balans moeten zijn. Het design, de functionaliteiten, de gebruiksvriendelijkheid, de inhoud en de vindbaarheid in de zoekmachines. Als er op aan een van deze kernwaarden teveel of juist te weinig aandacht wordt besteed, dalen de resultaten van de gehele website. Per sector is er ook een verschil waar de nadruk op moet komen liggen. Er zijn bijvoorbeeld producten die een bepaald gevoel moeten oproepen. Maar ook diensten waarvoor veel informatie benodigd is. Ons webdesign bureau in Zaandam weet hoe we uw bedrijf het beste in de picture kunnen zetten.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professioneel webdesign bureau in Zaandam.

Ons webdesign bureau in Zaandam controleert graag uw website op de netbenoemde punten. Wij beoordelen deze en brengen een advies uit zodat u weet waar de knel- en verbeterpunten liggen. Vervolgens kunt u kiezen om een complete nieuwe website te laten maken of om enkele onderdelen aan te passen. Uiteindelijk draait het om de verhouding tussen de kosten en de baten. Als u 100% weet dat u met een investering van 2.500 euro maandelijks 10.000 euro zou verdienen, zou u dit altijd verkiezen boven een investering van 750 euro waar u 2000 euro per maand mee verdient. Dit soort afwegingen inzake het webdesign in Zaandam bespreekt een webdesigner graag met u.

Onze business komt het beste tot zijn rechts al we uw complete site van A tot Z ontwikkelen. We zorgen voor pakkende teksten, mooie visuele effecten en een modern design. Bij alles zorgen we dat er een perfecte balans is tussen het design, de inhoud, de vindbaarheid, en de functionaliteiten. Dat is waar ons webdesign bureau in Zaandam dagelijks naar streeft.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webdesign bureau in Zaandam die uw onderhoud verzorgt.

Ons webdesign bureau in Zaandam kan ook het onderhoud van uw website verzorgen. Zo heeft u zekerheid dat dit op een professionele manier gebeurd en periodiek wordt uitgevoerd. Natuurlijk kunt u dit onderhoud ook zelf uitvoeren. Door de gebruiksvriendelijke CMS die we gebruiken kunt u tevens eenvoudig afbeeldingen, foto’s en pagina’s toevoegen. Als u nog vragen heeft of als u ondersteuning nodig heeft van een webdesigner, kunt u ons altijd bellen. Ons personeel is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Deze transparantie en korte communicatielijnen zijn kenmerkend voor ons webdesign bureau in Zaandam.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met ons webdesign bureau in Zaandam.

Nu u weet wat wij als webdesign bureau in Zaandam kunnen realiseren, is het hoogtijd om uw wensen betreffende de website door te nemen met een van onze specialisten. U kunt bij ons op kantoor langs komen of ervoor kiezen om telefonisch of bij u op kantoor af te spreken met een webdesigner in Zaandam. Ons webdesign bureau in Zaandam hoopt snel van u te horen.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button