Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Zaandam

Zoekende naar een webdesigner in Zaandam die voor u een design kan ontwerpen dat volledig inspeelt op het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen? Dan bent u bij SAM, het webdesign bureau in Zaandam op het goede adres. Met meer dan vijf jaar ervaring zijn wij het bureau voor de ontwikkeling van prachtige, conversiegerichte sites in onze regio.

Doordat wij ons als webdesigner in Zaandam continu richten op procesverbetering en evaluatie zijn we in staat om professionele sites op maat te bieden. Door de jarenlange ervaring weten we dat de kern van een website die succes oplevert kan worden opgedeeld in vijf onderdelen. Dit betreffen usability, vindbaarheid, actualiteit, techniek en het design. Onze professionals zorgen voor een goede balans tussen deze kernwaarden. Als er op sommige punten te veel aandacht wordt besteed kan dit een nadelig effect hebben op uw site. Een webdesigner in Zaandam kan u hier meer over vertellen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesigner in Zaandam voor maatwerk.

Als webdesigner in Zaandam maken we enkel maatwerk sites. Alle websites zijn professioneel en op maat gemaakt naar uw wensen. Alles is mogelijk! Onze designers kennen diverse programmeertalen, zoals PHP, Javascript en AJAX. Wij bouwen uw site in een gebruiksvriendelijk CMS, zoals WordPress, Drupal of Yoomla. Zo zorgen we ervoor dat de techniek tot in de puntjes verzorgd is van het webdesign in Zaandam. Zoals eerder vermeld speelt de usability ook een belangrijke rol. Ons bureau zorgt ervoor dat uw bezoekers van A naar B (Uw gewenste doel) worden begeleid en dat de site gebruiksvriendelijk is. Daarnaast zorgen we als webdesigner in Zaandam voor een responsive design.

Allround webdesigner in Zaandam.

Als allround webdesigner in Zaandam weten we dat een website goed moet werken op elk apparaat waarop deze bekeken wordt. Daarom bouwen we altijd een responsive design. Zo biedt uw design op alle soorten apparaten een optimale gebruikerservaring.

Uw nieuwe website zal in uw eigen huisstijl worden ontwikkeld. De gangbare kleuren en de vormgeving van het bedrijf komen zo perfect naar voren op uw nieuwe site.

Het prachtige design dat ons bureau maakt zal ook aanwezig zijn op de eerste pagina van Google. Tegenwoordig is een mooie website niet meer genoeg. Er moeten bezoekers worden gerealiseerd.

Kortom: ons bureau richt zich altijd op het behalen van maximaal resultaat voor bedrijven. Een webdesigner in Zaandam vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesigner

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Onderhoud bij de webdesigner in Zaandam.

Het onderhouden gaat bij ons als webdesigner in Zaandam eenvoudig. U hoeft 0 verstand te hebben van programmeertalen. Door het gebruiksvriendelijke CMS kunt u makkelijk afbeeldingen, pagina’s en content toevoegen. Als u nog vragen heeft aan een van onze medewerkers kunt u ons altijd opbellen of een mail sturen. Onze professionals beantwoorden graag uw vragen.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of prijzen kunt u contact opnemen met een van de account managers van ons webdesign bureau in Zaandam. Zij kunnen bij u langskomen voor een gesprek. Een webdesigner in Zaandam van SAM staat klaar om voor u aan de slag te gaan!

Call Now Button