Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Leiden

U wilt uw website laten maken in Leiden. Of misschien heeft u zelf al een webshop of website, maar wilt u dat uw website gevonden wordt in de zoekmachines. Misschien wilt u enkel een logo of huisstijl door ons laten ontwerpen? Voor een optimaal resultaat van deze opdrachten bent u bij SAM Webdesign, de meest klantvriendelijke specialist, aan het juiste adres.

SAM Design maakt een website en webshop op basis van uw wensen en doelen. Samen met een specialist buigt u zich over uw case, waar u bepaalt in welke richting wij gaan, en wij de uitvoering verzorgen. Wilt u daarom uw webshop of website laten maken door een professional uit Leiden, lees dan verder!

Niet alleen bedrijven uit Leiden hebben hun website laten maken door ons bureau; ook organisaties uit onder andere Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude-Rijndijk, Zoeterwoude-Dorp, Noordwijk, Voorschoten, Katwijk, Wassenaar, Lisse, Rijnsburg en Sassenheim zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Leiden door SAM Design

SAM Design, de expert waar u een website kan laten maken is gevestigd in Leiden (Zuid Holland). Wij maken websites en webshops in de omgeving van Leiden, maar opereren uiteraard ook in de rest van het land. Wij hebben de beschikking over een team van top- designers en programmeurs zodat wij altijd een op en top professionele uitstraling aan uw website en webshop kunnen geven.

Bij SAM Design staat de klant altijd voorop en wordt er in nauw overleg met u een campagne opgesteld. Gedurende onze samenwerking krijgt u de mogelijkheid om waar nodig aanpassingen in het webdesign, de zoekmachine optimalisatie campagne en/of de zoekmachine marketing strategie te maken. Ook na de oplevering van uw website of marketing campagne blijven wij nauw betrokken bij het optimaliseren van uw website. Uw winstgevende webshop of website laten maken doet u bij SAM Design In Leiden

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct uw webshop laten maken in Leiden

U, als ondernemer of particulier, begrijpt de noodzaak van een goede webshop vandaag de dag. Een professionele webshop laten maken kan de investering van uw bedrijf in Leiden dubbel en dwars terug verdienen. Bij SAM Webdesign krijgt U niet alleen een webshop met een responsive design, zodat uw webshop op elk media apparaat in optima forma beschikbaar is, maar ook een volledig geoptimaliseerde website die geschikt is voor al uw commerciële activiteiten. De verschillende webshop die SAM Webdesign voor haar klanten heeft opgeleverd laten allemaal een hoog klantconversie cijfer zien. Neemt U zelf maar eens een kijkje in ons portfolio.

Een website of een webshop laten maken waarmee u goed vindbaar bent in Google?

Call Now Button