Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Leiden

U wilt uw website laten maken in Leiden. Of misschien heeft u zelf al een webshop of website, maar wilt u dat uw website gevonden wordt in de zoekmachines. Misschien wilt u enkel een logo of huisstijl door ons laten ontwerpen? Voor een optimaal resultaat van deze opdrachten bent u bij SAM Webdesign, de meest klantvriendelijke specialist, aan het juiste adres.

SAM Design maakt een website en webshop op basis van uw wensen en doelen. Samen met een specialist buigt u zich over uw case, waar u bepaalt in welke richting wij gaan, en wij de uitvoering verzorgen. Wilt u daarom uw webshop of website laten maken door een professional uit Leiden, lees dan verder!

Niet alleen bedrijven uit Leiden hebben hun website laten maken door ons bureau; ook organisaties uit onder andere Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude-Rijndijk, Zoeterwoude-Dorp, Noordwijk, Voorschoten, Katwijk, Wassenaar, Lisse, Rijnsburg en Sassenheim zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Leiden door SAM Design

SAM Design, de expert waar u een website kan laten maken is gevestigd in Leiden (Zuid Holland). Wij maken websites en webshops in de omgeving van Leiden, maar opereren uiteraard ook in de rest van het land. Wij hebben de beschikking over een team van top- designers en programmeurs zodat wij altijd een op en top professionele uitstraling aan uw website en webshop kunnen geven.

Bij SAM Design staat de klant altijd voorop en wordt er in nauw overleg met u een campagne opgesteld. Gedurende onze samenwerking krijgt u de mogelijkheid om waar nodig aanpassingen in het webdesign, de zoekmachine optimalisatie campagne en/of de zoekmachine marketing strategie te maken. Ook na de oplevering van uw website of marketing campagne blijven wij nauw betrokken bij het optimaliseren van uw website. Uw winstgevende webshop of website laten maken doet u bij SAM Design In Leiden

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct uw webshop laten maken in Leiden

U, als ondernemer of particulier, begrijpt de noodzaak van een goede webshop vandaag de dag. Een professionele webshop laten maken kan de investering van uw bedrijf in Leiden dubbel en dwars terug verdienen. Bij SAM Webdesign krijgt U niet alleen een webshop met een responsive design, zodat uw webshop op elk media apparaat in optima forma beschikbaar is, maar ook een volledig geoptimaliseerde website die geschikt is voor al uw commerciële activiteiten. De verschillende webshop die SAM Webdesign voor haar klanten heeft opgeleverd laten allemaal een hoog klantconversie cijfer zien. Neemt U zelf maar eens een kijkje in ons portfolio.

Een website of een webshop laten maken waarmee u goed vindbaar bent in Google?

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button