Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Den Haag goedkoop

Wilt u een goedkope website laten maken in Den Haag? Dan heeft u uw professionele partij gevonden. SAM Design is uw specialist als u een professionele website wil laten maken in Den Haag. Wij vinden het erg belangrijk om u met open vizier tegemoet te treden. Wij zullen nooit een blad voor de mond nemen. Daarbij zijn we altijd 100% transparant over onze manier van werken en de kosten/prijs. Anders gezegd: wij informeren u altijd en laten geen vragen onbeantwoord. U weet bij SAM dus altijd waar u aan toe bent. Wij helpen u graag met het uitdenken van een online strategie en ontwikkelen uw nieuwe WordPress website. Laat daarom direct uw goedkope website maken in Den Haag, of lees verder over onze diensten.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken in Den Haag door SAM Design: goedkoop en op maat

U laat uw website zeer goedkoop maken bij SAM Design in Den Haag. Wij bedenken, ontwikkelen en verzorgen uw website en ontwikkelen het verhaal dat u online wil vertellen. Gezamenlijk sparren we over wat de beste strategie is. Waar moet uw organisatie heen op het internet? Hoe vertalen we het belang van uw doelgroepen in termen op uw website? Dit soort vragen bespreken we samen totdat we een plan op papier hebben. Vervolgens gaan we bouwen wat we hebben afgesproken, een professionele WordPress website. Na de afgesproken periode is de website af en staat deze live. Vervolgens helpen we u graag verder met de productie en plaatsing van de content. Ook denken we met u mee over hoe we meer bezoekers op uw website kunnen krijgen. Benieuwd naar de prijs of kosten om uw wensen uit te laten komen? Hier vertellen we u graag meer over. Een website laten maken in Den Haag, goedkoop, maar vakkundig opgebouwd, doet u bij SAM Design.

Website laten maken, goedkoop in Den Haag

Een website laten maken in Den Haag doen we niet alleen goedkoop in deze stad. Wij richten ons met onze dienstverlening op het gehele MKB in Nederland, maar ook op non-profit instellingen, zorg, cultuur en commerciële dienstverlening. We bedienen een brede markt. Wilt u een WordPress website laten maken in Den Haag, dan is dit bij ons mogelijk.
De kosten bij SAM zijn afhankelijk van de wensen die u heeft met uw site. Wij kunnen al uw wensen laten uitkomen. De prijs is afhankelijk van het aantal uren dat benodigd is om uw site te realiseren. Hierdoor betaald u nooit meer dan nodig is. Als wij 10 uur bezig zijn met de realisatie betaalt u 10 uur en niet meer. Goedkoop een website laten maken in Den Haag?

Uw webshop laten maken of website laten maken doet u bij SAM design! 

Website laten maken in Den Haag, goedkoop aan de slag

Website laten maken in Den Haag, goedkoop en vakkundig gaan we graag voor u aan de slag met de ontwikkeling van een prachtige WordPress website. Bekijk ons portfolio om te zien voor wie we een professionele website hebben laten maken in Den Haag. Benieuwd naar de prijs en de kosten bij ons bureau? Neem dan contact met een van onze professionals op. Een website laten maken in Den Haag wordt op goedkope wijze gerealiseerd door SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button