Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Eindhoven

Ook u kunt uw website laten maken in Eindhoven bij SAM Design. Onze specialisten realiseren op basis van uw wensen en doelen een professionele WordPress webshop, geheel ingericht op uw doelgroep. Alle designs die wij bouwen, zijn daarbij geheel ontworpen volgens een duidelijke call to action. Als u uw webshops door ons bureau uit Eindhoven laat maken, weten bezoekers op uw website bij binnenkomst direct waar ze aan toe zijn en kunnen ze direct actie ondernemen. Op deze manier wordt uw conversie gewaarborgd en maximaliseren we uw online rendement. Toch willen wij u eerst wat over de precieze invulling van onze werkzaamheden vertellen. Wat verwerken wij in uw design en waarom moet u uw website in Eindhoven laten maken door SAM Design? Wij vertellen het u hieronder.

Niet alleen organisaties uit Eindhoven hebben hun webshop of website laten maken door onze professionals; ook organisaties uit onder andere VeldhovenBestDeurneHelmondNuenenDen Bosch en Valkenswaard zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken in Eindhoven: WordPress website

Wanneer u kiest voor het laten maken van uw website in Eindhoven door SAM Design, voorzien wij deze altijd van WordPress of vergelijkbaar CMS (content managementsysteem). Dit maakt het makkelijk voor u om zelf aanpassingen aan uw gebouwde webshop aan te brengen, zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Voorheen was het noodzakelijk om een fulltime specialist in te huren voor het beheer van een website. Tegenwoordig kunt u hier flink op besparen door dit voor eigen rekening te nemen. Als u uw website laat maken met WordPress, is het zeer gemakkelijk om zelf pagina’s toe te voegen of bestaande pagina’s te wijzigen. Op deze manier blijft de webshop altijd up-to-date en voldoet u aan de eisen van zowel de consument als de verschillende zoekmachines.

Een WordPress website laten maken in Eindhoven biedt u ook andere voordelen. Door de toevoeging van dit CMS heeft u duizenden plug-ins om uw webshop geheel naar eigen voorkeur in te richten. U kunt uw beveiliging opschroeven, uw SEO controleren en de structuur van uw website gemakkelijk omgooien; allemaal op basis van deze plug-ins.
Toch is dit niet het enige voordeel als u uw website of webshop laat maken door SAM Design uit Eindhoven. De websites die wij bouwen, zijn namelijk ook van andere gemakken voorzien.

Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Samenwerken met professionele webdesigners

Wanneer u SAM Design inschakelt om uw website te laten maken, staan uw wensen, doelen en visie op de eerste plaats. Reken op een nauw samenwerkingsverband met een professional uit Eindhoven, waarbij u voortdurend op de hoogte wordt gehouden en up-to-date blijft. Daarbij krijgt u diverse mogelijkheden om het design aan te passen, zodat het eindresultaat u 100% aanspreekt. Nadat wij uw website of webshop hebben gebouwd, is deze volledig gebruiksklaar en 100% responsive. Daarbij wordt iedere website opgeleverd in WordPress of ander CMS naar keuze.

Uw website laten maken door ons bureau uit Eindhoven betekent een conversiegerichte website laten maken. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw website in Eindhoven laten maken door SAM Design

Net als honderden voorgangers kunt u uw website in Eindhoven laten maken door SAM Design. Wij bouwen conversiegerichte webshops, waarin het doel voor de bezoeker direct duidelijk wordt. Dit alles wordt opgeleverd in een WordPress design dat geheel responsive is voor mobiele apparaten. Het gehele design wordt gebouwd op basis van uw wensen en visie, waarbij wij het eindresultaat vakkundig afstellen op uw doelgroep.

Wilt u daarom uw webshop of  website laten maken door een ervaren partij uit Eindhoven, neem dan contact met ons op via 085-3035754 en neem met ons de mogelijkheden door!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button