Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Rotterdam

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Rotterdam? Dan bent u bij SAM Webdesign op de juiste plaats. Een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundigheid in elkaar gezet, staat bij ons centraal. Wij zorgen voor een professionele website, voorzien van een gedegen content management systeem. Vele bedrijven in deze stad hebben ons ingeschakeld voor de ontwikkeling van hun site. Wanneer u in deze stad gevestigd bent, is het aantrekkelijk om bij ons een site te ontwikkelen. We bieden namelijk een scherpe prijs en houden de kosten voor een website toch laag. Het grootste deel van onze klanten bevindt zich in de randstad. Mede door het contact via de mail en het telefonisch contact kunnen we onze prijzen laag houden. Dit scheelt veel tijd. Als u SAM Design inschakelt om uw website te produceren, staan uw wensen centraal. Wilt u daarom uw WordPress website laten maken in Rotterdam door onze specialisten, lees dan verder.

Uw website of webshop laten maken doet u bij SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken in Rotterdam die gemakkelijk te beheren is

Een WordPress website laten maken in Rotterdam die eenvoudig beheerbaar is. Dat is waar wij voor gaan zorgen. U kunt zelf eenvoudig uw website beheren in een makkelijk te bedienen content management systeem. Ook als u geen kennis heeft van websites. Wij leggen u graag uit hoe u uw professionele website kunt beheren en hebben ook diverse instructievideo’s. Zo kunt u zien hoe u teksten moet wijzigen en afbeeldingen moet toevoegen, stap voor stap uitgelegd. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd

WordPress website laten maken door een ervaren webdesigner in Rotterdam

Een WordPress website laten maken in Rotterdam door een van onze ervaren designers? De professionele designers van SAM Webdesign hebben jarenlange ervaring met het maken van websites. Voor honderden bedrijven door heel het land hebben we al prachtige websites ontwikkeld. Sinds 2012 zijn we een betrouwbare en vakkundige website bouwer. Voor elke website kunnen we een prachtige, conversiegerichte en vindbare website ontwikkelen. Maar ook voor de ontwikkeling van een logo, huisstijl of SEO/SEA campagne kunt u ons bedrijf inschakelen. Vandaag nog een WordPress website laten maken in Rotterdam?

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Hoe u uw WordPress website kunt laten maken in Rotterdam

Een WordPress website laten maken in Rotterdam doen wij altijd volgens een vast stappenplan. De eerste stap is het inventariseren van uw wensen. De tweede stap is het ontwerp van het concept en het goed keuren hiervan door u. De derde stap is de ontwikkeling van de site. Stap vier is de aflevering van de website. De laatste puntjes worden op de i gezet. Vanaf dit punt kunt u zelf aan de slag gaan met de website.

Ook u kunt daarom een goedkope website laten maken in Rotterdam. Overtuigd van onze services en interesse in een WordPress website laten maken in Rotterdam? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een webdesign professional uit Aalsmeer inschakelen

Wilt u vandaag nog een professioneel bureau inschakelen voor uw webdesign in Aalsmeer? Dan schakelt u SAM Design in. Onze professionals staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website maken door een professioneel webdesign bureau!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button