Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Rotterdam

Wilt u ook een WordPress website laten maken in Rotterdam? Dan bent u bij SAM Webdesign op de juiste plaats. Een website laten maken in Rotterdam, goedkoop en vakkundigheid in elkaar gezet, staat bij ons centraal. Wij zorgen voor een professionele website, voorzien van een gedegen content management systeem. Vele bedrijven in deze stad hebben ons ingeschakeld voor de ontwikkeling van hun site. Wanneer u in deze stad gevestigd bent, is het aantrekkelijk om bij ons een site te ontwikkelen. We bieden namelijk een scherpe prijs en houden de kosten voor een website toch laag. Het grootste deel van onze klanten bevindt zich in de randstad. Mede door het contact via de mail en het telefonisch contact kunnen we onze prijzen laag houden. Dit scheelt veel tijd. Als u SAM Design inschakelt om uw website te produceren, staan uw wensen centraal. Wilt u daarom uw WordPress website laten maken in Rotterdam door onze specialisten, lees dan verder.

Uw website of webshop laten maken doet u bij SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken in Rotterdam die gemakkelijk te beheren is

Een WordPress website laten maken in Rotterdam die eenvoudig beheerbaar is. Dat is waar wij voor gaan zorgen. U kunt zelf eenvoudig uw website beheren in een makkelijk te bedienen content management systeem. Ook als u geen kennis heeft van websites. Wij leggen u graag uit hoe u uw professionele website kunt beheren en hebben ook diverse instructievideo’s. Zo kunt u zien hoe u teksten moet wijzigen en afbeeldingen moet toevoegen, stap voor stap uitgelegd. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd

WordPress website laten maken door een ervaren webdesigner in Rotterdam

Een WordPress website laten maken in Rotterdam door een van onze ervaren designers? De professionele designers van SAM Webdesign hebben jarenlange ervaring met het maken van websites. Voor honderden bedrijven door heel het land hebben we al prachtige websites ontwikkeld. Sinds 2012 zijn we een betrouwbare en vakkundige website bouwer. Voor elke website kunnen we een prachtige, conversiegerichte en vindbare website ontwikkelen. Maar ook voor de ontwikkeling van een logo, huisstijl of SEO/SEA campagne kunt u ons bedrijf inschakelen. Vandaag nog een WordPress website laten maken in Rotterdam?

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Hoe u uw WordPress website kunt laten maken in Rotterdam

Een WordPress website laten maken in Rotterdam doen wij altijd volgens een vast stappenplan. De eerste stap is het inventariseren van uw wensen. De tweede stap is het ontwerp van het concept en het goed keuren hiervan door u. De derde stap is de ontwikkeling van de site. Stap vier is de aflevering van de website. De laatste puntjes worden op de i gezet. Vanaf dit punt kunt u zelf aan de slag gaan met de website.

Ook u kunt daarom een goedkope website laten maken in Rotterdam. Overtuigd van onze services en interesse in een WordPress website laten maken in Rotterdam? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een webdesign professional uit Aalsmeer inschakelen

Wilt u vandaag nog een professioneel bureau inschakelen voor uw webdesign in Aalsmeer? Dan schakelt u SAM Design in. Onze professionals staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website maken door een professioneel webdesign bureau!
Call Now Button