Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Mijdrecht

Wij van SAM webdesign in Mijdrecht streven naar een goed eindresultaat. Wij doen doen dit door middel van een goede samenwerking met de klant. De wensen van de klant vinden wij bij ons webdesign bureau in Mijdrecht ook heel belangrijk. Deze zal een webdesigner uitgebreid met u bespreken.

SAM webdesign in Mijdrecht, meer dan een mooi design
Wij vinden het heel belangrijk dat de website niet alleen een mooie webdesign heeft maar ook dat de website bij de tijd is. Een webdesigner van ons webdesign bureau in Mijdrecht zorgt er dan ook altijd voor dat de website responsive is.

Een responsive website bij SAM webdesign in Mijdrecht laten maken
SAM webdesign in Mijdrecht zorgt er niet alleen voor dat het uiterlijk van de website er tip top uitziet, maar ook dat de website responsive is. Responsive houd in dat je website makkelijk en goed te lezen is op alle soorten apparaten die er zijn denk hierbij aan tablets en telefoons. Het is natuurlijk hartstikke makkelijk als je webdesign goed leesbaar is op elk apparaat. Ons webdesign bureau in Mijdrecht zorgt ervoor dat dit dan ook mogelijk is met uw webdesign.

SAM webdesign maakt ook in de omgeving van Mijdrecht websites, namelijk in: Amstelhoek, Waverveen, De Hoef, Kromme Mijdrecht, Nessersluis etc.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw website is makkelijk te onderhouden bij SAM, het webdesign bureau in Mijdrecht

Bij het bouwen van de website en het maken van het webdesign gebruikt SAM, het webdesign bureau in Mijdrecht vaak WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk en dat is makkelijk voor het onderhoud van de website. Een van de WordPress website bouwers van SAM webdesign in Mijdrecht zal u leren om te gaan met dit programma waardoor u zelf ook dingen kan aanpassen. Natuurlijk is het verder geen enkel probleem om een van onze webdesigners van SAM webdesign in Mijdrecht op te bellen voor technische vragen en dergelijke. Ons bureau zal u met alle genoegen bijstaan.

Wilt u een responsive webdesign die ook nog gebruiksvriendelijk is in Mijdrecht

Neem dan contact op met een van de specialisten van ons webdesign bureau in Mijdrecht voor een prachtig responsive webdesign die ook nog is gebruiksvriendelijk is. Stuur een E-mail naar info@sam-onlinemarketing.nl. Ook kunt u bellen naar 071-7440160 of vul het contactformulier in. Een webdesigner van ons bureau in Mijdrecht staat klaar om u te helpen!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Mijdrecht

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Mijdrecht

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Mijdrecht

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Een WordPress website laten maken waarmee u meer inkomsten genereert?

SAM Design kan op korte termijn een WordPress website laten maken die efficient en op professionele wijze uw online klantenbereik vergroot en intensiveert. Dit doen wij voortdurend in nauw overleg met u, zodat wij onze technische knowhow optimaal kunnen inzetten om uw commerciele doelstellingen dichterbij te brengen.

Een WordPress website die Winstgevend wordt, dat is een website laten maken door SAM!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kosten van laten maken WordPress website

Als u zich afvraagt wat de kosten zijn om een WordPress website door SAM Design te laten, is het aan te raden om de gehanteerde prijs per pakket op onze tarieven pagina te bekijken. U kunt hier namelijk snel zien welk pakket het beste bij uw budget past. De prijs van het laten maken van een WordPress website begint bij ons vanaf €499,- . Als u meer wilt weten is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen en uw vragen over de prijs en de kosten direct aan onze ontwerpers te stellen.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button