Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Mijdrecht

Wij van SAM webdesign in Mijdrecht streven naar een goed eindresultaat. Wij doen doen dit door middel van een goede samenwerking met de klant. De wensen van de klant vinden wij bij ons webdesign bureau in Mijdrecht ook heel belangrijk. Deze zal een webdesigner uitgebreid met u bespreken.

SAM webdesign in Mijdrecht, meer dan een mooi design
Wij vinden het heel belangrijk dat de website niet alleen een mooie webdesign heeft maar ook dat de website bij de tijd is. Een webdesigner van ons webdesign bureau in Mijdrecht zorgt er dan ook altijd voor dat de website responsive is.

Een responsive website bij SAM webdesign in Mijdrecht laten maken
SAM webdesign in Mijdrecht zorgt er niet alleen voor dat het uiterlijk van de website er tip top uitziet, maar ook dat de website responsive is. Responsive houd in dat je website makkelijk en goed te lezen is op alle soorten apparaten die er zijn denk hierbij aan tablets en telefoons. Het is natuurlijk hartstikke makkelijk als je webdesign goed leesbaar is op elk apparaat. Ons webdesign bureau in Mijdrecht zorgt ervoor dat dit dan ook mogelijk is met uw webdesign.

SAM webdesign maakt ook in de omgeving van Mijdrecht websites, namelijk in: Amstelhoek, Waverveen, De Hoef, Kromme Mijdrecht, Nessersluis etc.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw website is makkelijk te onderhouden bij SAM, het webdesign bureau in Mijdrecht

Bij het bouwen van de website en het maken van het webdesign gebruikt SAM, het webdesign bureau in Mijdrecht vaak WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk en dat is makkelijk voor het onderhoud van de website. Een van de WordPress website bouwers van SAM webdesign in Mijdrecht zal u leren om te gaan met dit programma waardoor u zelf ook dingen kan aanpassen. Natuurlijk is het verder geen enkel probleem om een van onze webdesigners van SAM webdesign in Mijdrecht op te bellen voor technische vragen en dergelijke. Ons bureau zal u met alle genoegen bijstaan.

Wilt u een responsive webdesign die ook nog gebruiksvriendelijk is in Mijdrecht

Neem dan contact op met een van de specialisten van ons webdesign bureau in Mijdrecht voor een prachtig responsive webdesign die ook nog is gebruiksvriendelijk is. Stuur een E-mail naar info@sam-onlinemarketing.nl. Ook kunt u bellen naar 071-7440160 of vul het contactformulier in. Een webdesigner van ons bureau in Mijdrecht staat klaar om u te helpen!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Mijdrecht

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Mijdrecht

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Mijdrecht

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Een WordPress website laten maken waarmee u meer inkomsten genereert?

SAM Design kan op korte termijn een WordPress website laten maken die efficient en op professionele wijze uw online klantenbereik vergroot en intensiveert. Dit doen wij voortdurend in nauw overleg met u, zodat wij onze technische knowhow optimaal kunnen inzetten om uw commerciele doelstellingen dichterbij te brengen.

Een WordPress website die Winstgevend wordt, dat is een website laten maken door SAM!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kosten van laten maken WordPress website

Als u zich afvraagt wat de kosten zijn om een WordPress website door SAM Design te laten, is het aan te raden om de gehanteerde prijs per pakket op onze tarieven pagina te bekijken. U kunt hier namelijk snel zien welk pakket het beste bij uw budget past. De prijs van het laten maken van een WordPress website begint bij ons vanaf €499,- . Als u meer wilt weten is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen en uw vragen over de prijs en de kosten direct aan onze ontwerpers te stellen.

Call Now Button