Webdesign op maat

Webdesign op maat is de sleutel tot een website die niet alleen mooi oogt, maar ook perfect aansluit bij jouw unieke bedrijfsidentiteit. Het is speciaal voor jou gemaakt en passend bij jouw stijl en wensen. In een wereld waar online aanwezigheid alles is, zorgt een op maat gemaakt design ervoor dat jouw website uit de digitale massa springt.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Wanneer je een maatwerk site laat bouwen draait alles om maatwerk en persoonlijke aandacht. Geen hergebruikte sjablonen of one-size-fits-all oplossingen, maar een website die is ontworpen rond jouw specifieke doelgroep, merkboodschap en bedrijfsdoelen. Dit betekent dat elk element, van kleurenschema tot lettertype en van lay-out tot functionaliteit, zorgvuldig is gekozen om jouw unieke verhaal te vertellen.

En het mooie is, met een op maat gemaakte website scoor je niet alleen op esthetisch vlak. Het biedt ook grote voordelen voor de gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de algehele digitale ervaring van je bezoekers. Kortom, een webdesign op maat is de investering meer dan waard als je een blijvende indruk wilt maken in de online wereld.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Wat houdt webdesign op maat in?

Webdesign op maat, wat houdt dat nou precies in? Nou, het is eigenlijk heel eenvoudig en tegelijkertijd super effectief! Het betekent dat jouw website volledig wordt afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften. Geen standaard templates of eenheidsworst, maar een design dat echt past bij jouw persoonlijkheid of merkidentiteit. Met webdesign op maat wordt er geluisterd naar jouw ideeën en visie, en deze worden vervolgens vertaald naar een functionele en esthetisch aantrekkelijke website. Dit proces omvat alles: van de lay-out, kleurenschema’s, lettertypen, tot de gebruikerservaring en functionaliteiten. Het mooie hiervan is dat je een website krijgt die niet alleen uniek is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiksvriendelijk voor jouw bezoekers. Webdesign op maat is de perfecte manier om een digitale ruimte te creëren die echt weerspiegelt wie jij bent en waar je voor staat. Zo maak je echt een statement op het web!

Zo maken wij een website op maat

Een proces waarin jouw ideeën en onze expertise samenkomen om iets unieks te creëren. Het begint allemaal met een kennismaking. We leren je graag kennen, horen wat je drijfveren zijn en wat je precies met je site wilt bereiken. Deze persoonlijke benadering is de basis van alles wat we doen.

Vervolgens duiken we samen in een brainstorm- en onderzoeksfase. We verkennen je branche, analyseren je concurrenten en identificeren jouw unieke verkooppunten. Dit helpt ons om een op maat gemaakt concept te creëren dat niet alleen aansluit bij jouw wensen, maar ook opvalt in de markt.

Daarna gaan onze creatieve breinen aan de slag met het ontwerpen van de eerste concepten. We spelen met ontwerp, kleur en functionaliteit om ervoor te zorgen dat alles perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Tijdens de conceptpresentatie delen we onze ideeën en horen we graag jouw feedback, zodat we samen tot het perfecte ontwerp komen.

De volgende stap is de site ontwikkeling, waarbij onze technische experts de ontwerpen omzetten in een functionele, gebruiksvriendelijke website. Hier komt alles samen: design, technologie en jouw visie.

Dan, de grote finale: de oplevering van jouw site. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt en geven je alle tools in handen om succesvol te zijn in de online wereld. Jouw website op maat is nu klaar om de wereld te veroveren!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Waarom kiezen voor SAM Design voor jouw website op maat?

Bij SAM Design begrijpen we dat elke onderneming uniek is, en daarom verdient jouw site een persoonlijke aanpak. Ons team van deskundige ontwerpers en ontwikkelaars zet zich in om site te bouwen die niet alleen prachtig zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We onderscheiden ons door onze aandacht voor detail, creatieve oplossingen, en onze commitment om jouw visie tot leven te brengen. Bij ons ben je geen nummer; we luisteren naar je wensen en stellen jouw behoeften centraal in het hele ontwerpproces. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en betrokkenheid na de oplevering, zodat jouw site blijft presteren en evolueren met je bedrijf. Kiezen voor SAM Design betekent kiezen voor een partner die waarde hecht aan jouw succes. Laat ons jouw verhaal vertellen via een prachtige, op maat gemaakte website die jouw onderneming op de kaart zet!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Start direct met webdesign op maat

In een wereld waarin iedereen online is, is het essentieel om je te onderscheiden. En hoe doe je dat beter dan met een website die volledig op jouw wensen is afgestemd? Het proces van webdesign op maat is spannend en creatief, en het beste is: je kunt vandaag nog beginnen! Bij webdesign op maat draait alles om het vertalen van jouw persoonlijke stijl en visie naar een online omgeving. Het is niet zomaar een template invullen; het is een kunstwerk creëren dat jouw merk weerspiegelt. En geen zorgen, je hoeft geen tech-expert te zijn. Samen met een team van professionele designers kun je jouw ideeën vormgeven, van de eerste schets tot de uiteindelijke site.

Dit is het moment om je te onderscheiden van de massa. Met webdesign op maat kun je jouw verhaal vertellen op een manier die echt bij je past. Ben je klaar om de wereld te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt? Start dan nu en maak het verschil met een website die net zo uniek is als jijzelf!

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.