Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Zakelijke website laten maken

Wilt u ook een zakelijke website laten maken voor uw bedrijf of organisatie? SAM Design helpt u verder. Ons webdesign bureau bouwt corporate websites met een zakelijke uitstraling, perfect geschikt voor de business to business markt. U kunt een zakelijke website laten bouwen volgens een vaste werkwijze, waarbij succes gegarandeerd is. Meer weten over onze unieke werkwijze en een nieuwe website voor uw bedrijf laten maken bij SAM Design? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Zakelijke website laten maken met juiste functionaliteiten

Wanneer u kiest voor een zakelijke website laten maken bij SAM Design, zorgen wij dat deze van alle gemakken is voorzien. Afhankelijk van uw corporate wensen, zullen wij uw mobiele website of webshop van A tot Z inrichten. Functionaliteiten beginnen bij het juiste CMS. Alhoewel u wellicht een grote organisatie bent, met meerdere technische mensen in dienst, moet al uw personeel met de website kunnen werken. Wanneer u een website laat bouwen, raden wij dan ook in het gros van de gevallen WordPress aan. Een WordPress website of een WordPress webshop (met WooCommerce) is gemakkelijk te beheren, dus ook voor uw (content) marketeers. Daarbij werkt het volgens de schoonste code van alle bekende content managementsystemen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Hoe kan ik een zakelijke website laten maken bij SAM Design?

Nu wilt u natuurlijk weten hoe u een zakelijke website kunt laten maken bij SAM Design. De uitgebreide versie vindt u op onze webdesign werkwijze pagina, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Op de volgende manier zullen wij uw corporate website bouwen!

Stap één in het maken van een website is het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Aan de hand hiervan zullen wij een urenberekening maken en een scherpe offerte opstellen. Na goedkeuring van deze offerte krijgt u een uitgebreide timetable opgestuurd, zodat u precies weet welk onderdeel van uw website wanneer af is. Het proces voor een website laten maken bestaat onder andere uit concepten in Photoshop (grafisch designer), uitwerking in CMS en programmeren (programmeur/webdesigner). Tot slot worden de puntjes op de i gezet en kunt u live met uw website of webshop. Uw zakelijke website laten maken, doet u bij SAM Design!

Direct een zakelijke website laten maken

Bent u overtuigd van onze werkwijze en wilt u ook een website laten maken door SAM Design? Wij helpen u graag verder! Neemt u dan ook geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder! Uw website laat u snel maken bij SAM Design!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Contact met de beste website bouwer in Nederland!

Ga voor de beste formule van SAM Design. De specialistische bouwer van onder andere webshops en websites. Neem contact op met de beste website bouwer van Nederland. Onze professionals staan u graag te woord. We werken samen als partners en maken uw website succesvol!