Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Over ons

Tegenwoordig is een website meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf; het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers. SAM Design heeft een team van professionals met creatieve geest en marketing mindset. Zo zullen wij uw website vanuit uw filosofie opbouwen, maar tegelijkertijd zullen wij uw doelgroep niet overslaan. Uiteindelijk is het belangrijk dat de customer journey gericht is op uw potentiële klanten.

Bij SAM Design zijn wij trots dat wij vele bedrijven en organisaties hebben kunnen helpen. Doordat wij veelzijdig en creatief zijn, hebben onze klanten zowel op design- als op marketing vlak een enorme groei doorgemaakt. Wanneer onze klanten denken aan SAM Design, denken ze aan resultaat. Uw succes is ons doel en onze missie.

SAM Design heeft een team van jonge, creatieve mensen gemengd met oude, ervaren rotten in het vak. Wilt u een uniek, creatief en conversiegericht design? Bel of mail ons voor een afspraak, zo kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen doornemen. Hopelijk tot snel!

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button