Responsive webdesign CSS
25 februari 2017
Responsive webdesign WordPress
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive webdesign SEO

Een responsive webdesign is erg belangrijk voor uw SEO. Sinds kort is het namelijk belangrijk dat uw website ook op mobiele apparaten goed weer te geven is. Dit komt doordat Google met haar laatste update ervoor heeft gezorgd dat websites die niet responsive zijn, niet worden opgenomen in de zoekresultaten voor apparaten waar deze niet goed op worden weergegeven. Denk hierbij aan smartphones, tablets en zelfs sommige laptops die ongewone afmetingen hebben. Is uw website niet responsive, dan raden helpen onze designers u graag verder. Krijg ook de beschikking over een SEO vriendelijk design, gebouwd in WordPress, inclusief CSS.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waarom responsive webdesign voor uw Seo bij SAM Design?

Nu u erachter bent gekomen waarom steeds meer organisaties voor responsive webdesign kiezen om een SEO vriendelijke WordPress website te maken, is het ook handig om te weten waarom u voor ons moet kiezen. Als u responsive webdesign wilt afnemen om niet alleen uw klanten een betere ervaring te bieden, maar ook om het SEO aspect van uw website te verbeteren, dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het maken van responsive webdesigns, met onder andere WordPress en CSS. Maar ook in de verschillende onderdelen van online marketing. Dus als u beter wilt gaan scoren in Google met uw SEO vriendelijke website dan helpen wij u hiermee graag verder. Neem contact op om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden bij SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Wat is responsive webdesign voor een SEO vriendelijke website?

Nu u de term responsive webdesign steeds vaker voorbij ziet komen voor SEO vriendelijke WordPress websites, is het van belang dat u precies weet wat deze term inhoud. De definitie van responsive webdesign luidt als volgt: responsive staat voor het vermogen om aan te passen. Wanneer een website responsive is, betekent dit dat deze zich kan aanpassen aan verschillende apparaten. Nu er steeds meer apparaten in verschillende formaten worden gemaakt, is het bijna onmogelijk om de site handmatig aan te passen aan al deze formaten. Daarom zijn er bepaalde manieren om de site zich aan te laten passen aan de verschillende groottes. Alle elementen veranderen van grote, denk hierbij aan de afbeeldingen, de teksten, de knoppen. Hierdoor wordt het voor de gebruikers van de site makkelijker om door de site te navigeren en kan dit voor uw bedrijf meer conversies betekenen. Het laten maken van responsive webdesign met WordPress en een CSS staat bij SAM Design gelijk aan een SEO vriendelijke website en een goede gebruikservaring.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct de beschikking over een SEO geoptimaliseerde, responsive website

Heeft u ervoor gekozen om responsive webdesign met CSS te laten maken of het Seo uit te besteden? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons bereiken door het contact formulier in te vullen, deze kunt u invullen op de contactpagina of via de onderstaande knop. U kunt ons uiteraard ook bereiken door tijdens kantooruren te bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 303 5745.

Call Now Button