Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Responsive webdesign SEO

Een responsive webdesign is erg belangrijk voor uw SEO. Sinds kort is het namelijk belangrijk dat uw website ook op mobiele apparaten goed weer te geven is. Dit komt doordat Google met haar laatste update ervoor heeft gezorgd dat websites die niet responsive zijn, niet worden opgenomen in de zoekresultaten voor apparaten waar deze niet goed op worden weergegeven. Denk hierbij aan smartphones, tablets en zelfs sommige laptops die ongewone afmetingen hebben. Is uw website niet responsive, dan raden helpen onze designers u graag verder. Krijg ook de beschikking over een SEO vriendelijk design, gebouwd in WordPress, inclusief CSS.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Waarom responsive webdesign voor uw Seo bij SAM Design?

Nu u erachter bent gekomen waarom steeds meer organisaties voor responsive webdesign kiezen om een SEO vriendelijke WordPress website te maken, is het ook handig om te weten waarom u voor ons moet kiezen. Als u responsive webdesign wilt afnemen om niet alleen uw klanten een betere ervaring te bieden, maar ook om het SEO aspect van uw website te verbeteren, dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het maken van responsive webdesigns, met onder andere WordPress en CSS. Maar ook in de verschillende onderdelen van online marketing. Dus als u beter wilt gaan scoren in Google met uw SEO vriendelijke website dan helpen wij u hiermee graag verder. Neem contact op om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden bij SAM Design.

Responsive webdesign SEO

Lees enkele van onze klantenverhalen

Wat is responsive webdesign voor een SEO vriendelijke website?

Nu u de term responsive webdesign steeds vaker voorbij ziet komen voor SEO vriendelijke WordPress websites, is het van belang dat u precies weet wat deze term inhoud. De definitie van responsive webdesign luidt als volgt: responsive staat voor het vermogen om aan te passen. Wanneer een website responsive is, betekent dit dat deze zich kan aanpassen aan verschillende apparaten. Nu er steeds meer apparaten in verschillende formaten worden gemaakt, is het bijna onmogelijk om de site handmatig aan te passen aan al deze formaten. Daarom zijn er bepaalde manieren om de site zich aan te laten passen aan de verschillende groottes. Alle elementen veranderen van grote, denk hierbij aan de afbeeldingen, de teksten, de knoppen. Hierdoor wordt het voor de gebruikers van de site makkelijker om door de site te navigeren en kan dit voor uw bedrijf meer conversies betekenen. Het laten maken van responsive webdesign met WordPress en een CSS staat bij SAM Design gelijk aan een SEO vriendelijke website en een goede gebruikservaring.

Direct de beschikking over een SEO geoptimaliseerde, responsive website

Heeft u ervoor gekozen om responsive webdesign met CSS te laten maken of het Seo uit te besteden? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons bereiken door het contact formulier in te vullen, deze kunt u invullen op de contactpagina of via de onderstaande knop. U kunt ons uiteraard ook bereiken door tijdens kantooruren te bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 303 5745.

Nu aanvragen