Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Webdesign bureau

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. SAM Design is het aangewezen webdesign bureau om dit te realiseren. Ons webdesign bureau zorgt voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. Niet alleen is deze voorzien van WordPress, Magento of ander CMS, ook is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Wij bouwen geen webdesign op basis van een template, maar zorgen voor een op maat gemaakte, conversiegerichte website of webshop, waarmee u direct via het internet klanten kunt genereren. Een team van specialisten neemt uw wensen en visie als uitgangspunt, welke worden uitgewerkt aan de hand van bewezen marketingstrategieën. Webdesign is een toevoeging voor elk bedrijf – ook voor u!

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kunt u ons webdesign bureau onder andere inschakelen in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtGroningenEnschedeEindhoven en Maastricht

Hoe maakt ons webdesign bureau uw website?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij u een beeld geven van de visie van ons webdesign bureau.

Een responsive design

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er nu uitziet, of in de komende jaren,.

Wanneer het design van uw website niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loopt u een zeer groot aantal potentiële bezoekers mis. Ons webdesign bureau zorgt daarom altijd voor de juiste CSS, zodat uw website of webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat.

De juiste CMS (WordPress of Magento)

Geen enkele organisatie kan eenmalig een webdesign laten realiseren en er daarna nooit meer naar omkijken. De vraag van de consument kan veranderen, u moet kleine aanpassingen of aanvullingen kunnen doen, óf u moet misschien wel het assortiment van uw webshop aan kunnen passen. Dit is alleen maar mogelijk wanneer u de beschikking hebt over een gedegen CMS.

Ons webdesign bureau is van mening dat er twee content managementsystemen flink uitspringen. De partijen waar het hier om draait, zijn WordPress voor een ‘normale’ website en Magento voor een webshop. Niet alleen zijn dit de meest gebruiksvriendelijke systemen om uw webdesign vanuit op te bouwen, ook beschikken deze over de meeste plug-ins. Hierdoor kunt u de gehele invulling naar eigen voorkeur inrichten.

Uiteraard zijn wij ook bereid websites te maken vanuit een ander CMS. De mogelijkheden kunt u met een webdesigner bespreken.

Waarom een website door ons webdesign bureau?

Waarom zou u samenwerken met ons webdesign bureau? Er is u zojuist uitgelegd waar een webdesign minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar u wilt weten waarom u zou moeten kiezen voor ons webdesign bureau. Wij kunnen de loftrompet steken over onze webdesigners, of u allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Wanneer u SAM Design kiest voor het produceren van uw website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. U behaalt maximaal rendement door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer u optimaal rendement uit het internet wil halen, schakelt u ons bureau zowel in voor het produceren van uw webdesign als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een webdesigner. Hieronder geven wij u een beeld van het volledige proces als u SAM Design inschakelt voor het maken van uw website of webshop.

De werkwijze van ons webdesign bureau

Webdesign is lang niet het enige dat ons bureau voor u realiseert. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgen wij er voor dat uw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door een ieder te vinden is.

Introductie

Wij bespreken met u hoe uw webdesign er uit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal: Wie is uw doelgroep en hoe bouwen wij uw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit.

Ontwerp

Op basis van de hierboven genoemden bevindingen creëren onze specialisten een eerste concept. Dit design wordt aan u voorgelegd, waarna u deze aan de hand van verschillende aanpasmomenten beter af kunt stemmen.

Zij gingen u allemaal voor!

Website
webshop

Website tarieven

Realisatie

Hierin gaat ons bureau aan de slag met het maken van uw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress of Magento, voorzien van juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call to action.

Lancering

Uw definitieve webdesign wordt aangeleverd. Met uw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Hoe haalt u nu echter online rendement uit uw website of webshop.

Optimalisatie

Nu het definitieve design van uw website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van uw website voor verschillende zoekmachines. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat uw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wilt u meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Direct ons webdesign bureau inschakelen

Schakel direct ons webdesign bureau in om uw wensen te bespreken. Samen met u gaan we een gedegen proces in, waarin uw webdesign wordt vormgegeven. Ons webdesign bureau gaat daarbij uit van uw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Uw website wordt voorzien van WordPress, uw webshop van Magento. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan uw website direct geoptimaliseerd worden.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met ons webdesign bureau!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs