Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webdesign; de mooiste ontwerpen voor jouw website!

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor jouw business. SAM Design is het aangewezen bureau om een mooi, maar ook het beste webdesign te realiseren. Ons bureau zorgt voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. Niet alleen is deze voorzien van WordPress, Magento of ander CMS, ook is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Wij maken geen design met een website op basis van een template, maar zorgen voor een op maat gemaakte, conversiegerichte website of webshop, waarmee jij direct via het internet klanten kunt genereren. Een team van specialisten neemt jouw wensen en visie als uitgangspunt, welke worden uitgewerkt aan de hand van bewezen marketingstrategieën. Een mooie website is een toevoeging voor elk bedrijf – ook voor jou!

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kun je ons webdesign bureau onder andere inschakelen in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtGroningenEnschedeEindhoven en Maastricht

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Hoe maakt ons webdesign bureau jouw website?

Wanneer je SAM Design inschakelt, zorgen wij dat jouw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een professioneel webdesigner in te schakelen die jouw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij jou een beeld geven van de visie van ons bureau.

Een responsive design

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er nu uitziet, of in de komende jaren. Denk maar eens aan wanneer je zelf op het internet surft. Vaak doe je dit toch even tussen momenten zoals wanneer je aan het wachten bent op de bus, in de trein zit, tijdens de pauze op werk, wanneer je op de bank zit en je even snel wat op wilt zoeken en zo zijn er nog veel meer momenten waarbij een telefoon er snel bij wordt gepakt om iets op te zoeken op het internet.

Wanneer het design van jouw website niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loop je dus een zeer groot aantal potentiële bezoekers mis. Ons bureau zorgt daarom altijd voor de juiste CSS, zodat jouw website of webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat. Ook voor iPads en tablets dus!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Het juiste CMS. Gebruik je WordPress of Magento?

Geen enkele organisatie kan eenmalig een webdesign laten realiseren en er daarna nooit meer naar omkijken. De vraag van de consument kan veranderen, je moet kleine aanpassingen of aanvullingen kunnen doen, óf je moet misschien wel het assortiment van jouw webshop aan kunnen passen. Dit is alleen maar mogelijk wanneer je de beschikking hebt over een gedegen CMS.

Ons webdesign bureau is van mening dat er twee content managementsystemen flink uitspringen. De partijen waar het hier om draait, zijn WordPress voor een ‘normale’ website of webshop en Magento voor hele grote websites of webshops waar verschillende functies aan verbonden moeten zijn. Niet alleen zijn dit de meest gebruiksvriendelijke systemen om jouw website vanuit op te bouwen, ook beschikken deze over de meeste plug-ins. Hierdoor kun je de gehele invulling naar eigen voorkeur inrichten. Uiteraard zijn wij ook bereid websites te maken vanuit een ander CMS. De mogelijkheden kun je met ons professioneel webdesigner bespreken.

Wat is een CMS?

We hebben het nu wel telkens over een CMS, maar misschien is nog helemaal niet duidelijk wat dit precies inhoudt. CMS staat voor Content Management Systeem. De naam verklapt dus eigenlijk al waar het systeem voor staat. Content Management Systemen zijn gemaakt om het eenvoudiger voor iemand te maken om de content op een website te beheren. Zou dit systeem niet in een website verwerkt zijn, dan moet je telkens in de code duiken om een tekst op een pagina te verwerken of een aanpassing te doen. WordPress is het meest bekende CMS samen met Magento zoals eerder aangegeven. Magento is echter een hele andere tak van sport binnen het vak webdesign en webdevelopment. Wanneer je een hele grote website hebt waar veel functies in moeten zitten die moeilijk of helemaal niet gemaakt kunnen worden in WordPress, dan kies je voor Magento. De kosten hiervoor zijn echter vele malen hoger dan een WordPress website. Magento moet namelijk volledig met code in elkaar gezet worden. Hier zit dan ook veel tijd in. Joomla en Drupal zijn twee andere systemen die ook redelijk bekend zijn, en zo zijn er nog wel meer.

Waarom een webdesign laten maken door ons bureau?

Waarom zou je samenwerken met ons bureau? Er is zojuist uitgelegd waar een website of webshop minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar jij wilt weten waarom je zou moeten kiezen voor ons bureau. Wij kunnen de loftrompet steken over onze professionele webdesigners, of je allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Wanneer je SAM Design kiest voor het produceren van jouw webdesign, website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. Je behaalt maximaal rendement door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer je optimaal rendement uit het internet wilt halen, schakel je ons bureau zowel in voor het produceren van jouw webdesign en website als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een webbouwer. Hieronder geven wij je een beeld van het volledige proces als je SAM Design inschakelt voor het maken van jouw website of webshop.

Hoe pakken wij jouw webdesign project aan?

Webdesign is lang niet het enige dat ons bureau voor jou realiseert. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgt ons professionele webdesign bureau ervoor dat jouw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door een ieder te vinden is.

1. Introductie

In de introductie leren wij jou kennen en komen wij te weten wat jouw wensen zijn voor het design van de website. We bespreken met jou hoe het design er uit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal; wie is jouw doelgroep en hoe bouwen wij jouw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit. De website wordt dus volledig conversiegericht ontworpen.

2. Ontwerp

Na de introductie gaan we uiteraard aan de slag met een professioneel webdesign. Op basis van de hierboven genoemden bevindingen creëren onze specialisten een eerste concept. Dit design wordt aan jou voorgelegd. Vervolgens kun jij jouw bevindingen hierop loslaten. Alles wat niet in orde is zal aangepast worden. Dit gebeurt net zo lang totdat het design perfect is en we een definitief concept hebben.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

3. Realisatie

Hierin gaat ons bureau aan de slag met het maken van jouw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress, voorzien van de juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call to action. Zo wordt het conversatie gerichte detail van het design goed verwerkt in de website.
4. Lancering

Jouw definitieve webdesign wordt aangeleverd. Met jouw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Vanaf nu kun jij dus ook online bezoekers voor jouw onderneming genereren, als je dat al met een fysieke winkel deed. Anders kan de de verkoop of kunnen de aanvragen nu écht online beginnen! Hoe haal je nu echter online rendement uit jouw website of webshop?

5. Optimalisatie

Nu het definitieve design van jouw website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van jouw website voor verschillende zoekmachines. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat jouw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wil je meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist. Wij zorgen er dan voor dat jouw website of webshop daadwerkelijk gezien wordt. Jouw website komt met bepaalde zoekwoorden namelijk in de topposities van Google te staan. Hierdoor zal iedereen die op dit zoekwoord zoekt jouw website als één van de eerste zien!

Online marketing en webdesign

Ons bureau doet naast webdesign en webdevelopment ook aan online marketing. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads, Social Media en nog veel meer. Om daadwerkelijk verkopen te kunnen genereren is online marketing een heel belangrijk onderdeel van een website of webshop. Zonder dit onderdeel zal je moeilijk op het internet gezien of gevonden worden. Met SEO wordt je website geoptimaliseerd aan de hand van de drie pijlers on-page, techniek en linkbuilding, waarmee je bovenaan in de organische zoekresultaten komt. De techniek is in principe al volledig geoptimaliseerd wanneer je bij ons bent gekomen voor een website en webdesign laten maken. SEO is een langdurig proces waarbij het dus even duurt voordat je in de topposities terechtkomt, maar als je er eenmaal staat niet meer weg te slaan bent.

Wil je direct gezien worden dan kun je advertenties op social media of Google inschakelen. Hiervoor moet je een budget vrijstellen. Per keer dat iemand op jouw advertentie klikt, betaal je een bepaald bedrag. Dit zijn de Costs Per Click. Dit kun je ook inschakelen in de tijd dat je jouw website laat optimaliseren voor SEO zodat je meteen al gezien wordt en naamsbekendheid creëert. Online marketing is dus onmisbaar wanneer jij een product of dienst verkoopt op het internet!

Direct ons webdesign laten maken door ons bureau

Schakel direct ons webdesign bureau in om jouw wensen te bespreken. Samen met jou gaan we een gedegen proces in, waarin jouw webdesign wordt vormgegeven. Ons bureau gaat daarbij uit van jouw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Jouw website of webshop wordt voorzien van WordPress zodat je later makkelijk zelf aanpassingen kunt maken. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan jouw website direct geoptimaliseerd worden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een website met het juiste webdesign laten maken!

SAM Online Marketing & Webdesign