Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign

Een zorgvuldig opgebouwd webdesign kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. SAM is de aangewezen webdesigner om dit te realiseren. Ons webdesign bureau zorgt voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. Niet alleen is deze voorzien van WordPress, Magento of ander CMS, ook is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Wij bouwen geen webdesign op basis van een template, maar zorgen voor een op maat gemaakte, conversiegerichte website of webshop, waarmee u direct via het internet klanten kunt genereren. Een team van specialisten neemt uw wensen en visie als uitgangspunt, welke worden uitgewerkt aan de hand van bewezen marketingstrategieën. Webdesign is een toevoeging voor elk bedrijf – ook voor u!

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor uw webdesign in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtGroningenEnschedeEindhoven en Maastricht

Waar moet een professioneel webdesign aan voldoen?

Zorgvuldig opgebouwd webdesign is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij u een beeld geven van de visie van ons webdesign bureau.

Een responsive design

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er over een aantal jaar uit zal zien.

Wanneer het design van uw website niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loopt u een zeer groot aantal potentiele bezoekers mis. SAM Design zorgt daarom altijd voor de juiste CSS, zodat uw website of webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De juiste CMS (WordPress of Magento)

Geen enkele organisatie kan eenmalig een webdesign laten realiseren en er daarna nooit meer naar omkijken. De vraag van de consument kan veranderen, u moet kleine aanpassingen of aanvullingen kunnen doen, óf u moet misschien wel het assortiment van uw webshop aan kunnen passen. Dit is alleen maar mogelijk wanneer u de beschikking hebt over een gedegen CMS.

Ons webdesign bureau is van mening dat er twee content managementsystemen flink uitspringen. De partijen waar het hier om draait, zijn WordPress voor een ‘normale’ website en Magento voor een webshop. Niet alleen zijn dit de meest gebruiksvriendelijke systemen om uw webdesign vanuit op te bouwen, ook beschikken deze over de meeste plug-ins. Hierdoor kunt u de gehele invulling naar eigen voorkeur inrichten.

Uiteraard zijn wij ook bereid websites te maken vanuit een ander CMS. De mogelijkheden kunt u met een webdesigner bespreken.

Waarom een webdesign door SAM Design?

Er is u zojuist uitgelegd waar een webdesign minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar u wilt weten waarom u zou moeten kiezen voor ons webdesign bureau. Wij kunnen de loftrompet steken over onze webdesigners, of u allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Wanneer u SAM Design kiest voor het produceren van uw webdesign, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. U behaalt maximaal rendement door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer u optimaal rendement uit het internet wil halen, schakelt u ons bureau zowel in voor het produceren van uw webdesign als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een webdesigner. Hieronder geven wij u een beeld van het volledige proces als u SAM Design inschakelt voor het maken van uw website of webshop.

De werkwijze van ons webdesign bureau

Webdesign is lang niet het enige dat ons bureau voor u realiseert. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgen wij er voor dat uw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door een ieder te vinden is.

Introductie

Wij bespreken met u hoe uw webdesign er uit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal: Wie is uw doelgroep en hoe bouwen wij uw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit.

Ontwerp

Op basis van de hierboven genoemden bevindingen creëren onze specialisten een eerste concept. Dit design wordt aan u voorgelegd, waarna u deze aan de hand van verschillende aanpasmomenten beter af kunt stemmen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Realisatie

Hierin gaat ons bureau aan de slag met het maken van uw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress of Magento, voorzien van juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call to action.

Lancering

Uw definitieve webdesign wordt aangeleverd. Met uw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Hoe haalt u nu echter online rendement uit uw website of webshop.

Optimalisatie

Nu het definitieve design van uw website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van uw website voor verschillende zoekmachines. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat uw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wilt u meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw webdesign laten bouwen

Schakel direct een webdesigner van ons bureau in om uw wensen te bespreken. Samen met u gaan we een gedegen proces in, waarin uw webdesign wordt vormgegeven. Ons bureau gaat daarbij uit van uw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Uw website wordt voorzien van WordPress, uw webshop van Magento. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan uw website direct geoptimaliseerd worden.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden omtrent uw webdesign te bespreken!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button