Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webdesign

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau? Een zorgvuldig opgebouwde website kan een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw business. SAM Design is het aangewezen webdesign bureau om dit te realiseren. Ons webdesign bureau zorgt voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. Niet alleen is deze voorzien van WordPress, Magento of ander CMS, ook is deze geheel responsive voor mobiele apparaten. Wij bouwen geen webdesign op basis van een template, maar zorgen voor een op maat gemaakte, conversiegerichte website of webshop, waarmee u direct via het internet klanten kunt genereren. Een team van specialisten neemt uw wensen en visie als uitgangspunt, welke worden uitgewerkt aan de hand van bewezen marketingstrategieën. Webdesign is een toevoeging voor elk bedrijf – ook voor u!

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kunt u ons webdesign bureau onder andere inschakelen in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtGroningenEnschedeEindhoven en Maastricht

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Dutch Microwave Absorber Solutions
Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
SAM IT Services
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
Hondenbrokken.nl
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
SPM Automotive
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

Hoe maakt ons webdesign bureau uw website?

Wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, zorgen wij dat uw website van alle gemakken voorzien is. Een zorgvuldig opgebouwde website is complexer dan voorheen. Om mee te kunnen doen op de markt is het noodzaak een ervaren webdesigner in te schakelen die uw wensen kan vertalen naar een professioneel vormgegeven website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij u een beeld geven van de visie van ons webdesign bureau.

Een responsive design

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd, maar elk webdesign moet tegenwoordig geheel responsive zijn voor mobiele apparaten. In 2016 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop ruimschoots voorbijgestoken – laat staan hoe dit er nu uitziet, of in de komende jaren,.

Wanneer het design van uw website niet responsive is, wordt deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht op smartphones en tablets. Hierdoor loopt u een zeer groot aantal potentiële bezoekers mis. Ons webdesign bureau zorgt daarom altijd voor de juiste CSS, zodat uw website of webshop perfect meeschaalt met elk denkbaar apparaat.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

De juiste CMS (WordPress of Magento)

Geen enkele organisatie kan eenmalig een webdesign laten realiseren en er daarna nooit meer naar omkijken. De vraag van de consument kan veranderen, u moet kleine aanpassingen of aanvullingen kunnen doen, óf u moet misschien wel het assortiment van uw webshop aan kunnen passen. Dit is alleen maar mogelijk wanneer u de beschikking hebt over een gedegen CMS.

Ons webdesign bureau is van mening dat er twee content managementsystemen flink uitspringen. De partijen waar het hier om draait, zijn WordPress voor een ‘normale’ website en Magento voor een webshop. Niet alleen zijn dit de meest gebruiksvriendelijke systemen om uw webdesign vanuit op te bouwen, ook beschikken deze over de meeste plug-ins. Hierdoor kunt u de gehele invulling naar eigen voorkeur inrichten.

Uiteraard zijn wij ook bereid websites te maken vanuit een ander CMS. De mogelijkheden kunt u met een webdesigner bespreken.

Waarom een website door ons webdesign bureau?

Waarom zou u samenwerken met ons webdesign bureau? Er is u zojuist uitgelegd waar een webdesign minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar u wilt weten waarom u zou moeten kiezen voor ons webdesign bureau. Wij kunnen de loftrompet steken over onze webdesigners, of u allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Wanneer u SAM Design kiest voor het produceren van uw website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. U behaalt maximaal rendement door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer u optimaal rendement uit het internet wil halen, schakelt u ons bureau zowel in voor het produceren van uw webdesign als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een webdesigner. Hieronder geven wij u een beeld van het volledige proces als u SAM Design inschakelt voor het maken van uw website of webshop.

Hoe ons webdesign bureau een project aanpakt

Webdesign is lang niet het enige dat ons bureau voor u realiseert. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgt ons professionele webdesign bureau ervoor dat uw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door een ieder te vinden is.

Introductie

In de introductie leren wij u kennen en komen wij te weten wat uw wensen zijn voor het design van de website. We bespreken met u hoe uw webdesign er uit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal: Wie is uw doelgroep en hoe bouwen wij uw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit. De website wordt dus volledig conversiegericht ontworpen.

Ontwerp

Na de introductie gaan we uiteraard aan de slag met een professioneel webdesign. Op basis van de hierboven genoemden bevindingen creëren onze specialisten een eerste concept. Dit design wordt aan u voorgelegd. Vervolgens kunt u uw bevindingen hierop loslaten. Alles wat niet in orde is zal aangepast worden. Dit gebeurt net zo lang totdat het design perfect is en we een definitief concept hebben.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Realisatie

Hierin gaat ons bureau aan de slag met het maken van uw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress of Magento, voorzien van de juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call to action. Zo wordt het conversatie gerichte detail van het design goed verwerkt in de website.

Lancering

Uw definitieve webdesign wordt aangeleverd. Met uw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Vanaf nu kunt u dus ook online bezoekers voor uw onderneming genereren, als u dat al met een fysieke winkel deed. Anders kan de de verkoop of kunnen de aanvragen nu echt online beginnen! Hoe haalt u nu echter online rendement uit uw website of webshop?

Optimalisatie

Nu het definitieve design van uw website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van uw website voor verschillende zoekmachines. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat uw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wilt u meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist. Wij zorgen er dan voor dat uw website of webshop daadwerkelijk gezien wordt. Uw website komt met bepaalde zoekwoorden namelijk in de topposities van Google te staan. Hierdoor zal iedereen die op dit zoekwoord zoekt jouw website als één van de eerste zien!

Direct ons webdesign bureau inschakelen

Schakel direct ons webdesign bureau in om uw wensen te bespreken. Samen met u gaan we een gedegen proces in, waarin uw webdesign wordt vormgegeven. Ons webdesign bureau gaat daarbij uit van uw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Uw website wordt voorzien van WordPress, uw webshop van Magento. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan uw website direct geoptimaliseerd worden.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met ons webdesign bureau!