Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Hoofddorp

Ons webdesign bureau in Hoofddorp ontwikkelt diverse sites met onze opdrachtgevers. Als webdesigner in Hoofddorp bouwen we voor u een prachtige site. Alles kunnen wij voor u realiseren. Van een simpele website die zich richt op conversie tot een e-commerce site met betalingsmogelijkheden. Gekeken naar uw wensen en doelstelling ontwikkelen we een site die toegevoegde waarde heeft voor uw doelgroep. Voor elk soort apparaat maken we een prachtige site. Dit doen we met gebruik van de nieuwste technieken op design gebied.

Hierdoor hebben we een prachtig portfolio opgebouwd bestaande uit diverse opdrachtgevers. SAM is uw specialistische webdesign bureau in Hoofddorp.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Stappenplan bij ons webdesign bureau in Hoofddorp

Bij ons webdesign bureau in Hoofddorp werken we altijd volgens een vaste werkwijze. Ten eerste zal de inventarisatie plaats vinden. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op kantoor bespreken we uw wensen. Uiteindelijk komt een webdesigner tot een voorstel

De volgende stap is het ontwerpen van uw site. Bij complexe sites maken we allereerst een ontwerp. Hierna gaan onze designers aan de slag met de ontwikkeling van een grafisch voorstel voor uw webdesign in Hoofddorp.

Na uw goedkeuring op het concept gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de site, de huisstijl of een ander grafisch ontwerp waar u interesse in heeft. Ook deze stap is opgedeeld in diverse fasen. Per fase kunt u feedback geven. Deze verwerken wij direct in het design.

De laatste stap is het live zetten van de site. Na deze stap zetten we graag de samenwerking voort om ervoor te zorgen dat u online succes zal behalen. Graag denkt ons webdesign bureau in Hoofddorp met u mee om uw website te blijven verbeteren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Hoofddorp

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign Hoofddorp

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Hoofddorp

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Onderdelen bij ons webdesign bureau in Hoofddorp

Ons webdesign bureau in Hoofddorp richt zich op enkele onderdelen. Een mooi ontwerp is hierin de basis. Bij de designs die we ontwikkelen staat gebruikersgemak voorop. Een ander belangrijk onderdeel is de development. Zonder techniek is een website niks.

Zo moet uw website bijvoorbeeld responsive zijn. Wij creëren voor alle apparaten een onderscheidende online ervaring. Voor zowel telefoons, laptops, computers Ipads en andere apparaten. Bij de ontwikkeling van uw site staat conversie centraal. Dit geldt niet alleen voor de websites die we maken, maar ook voor de logo’s, huisstijlen en advertenties die we ontwikkelen.

Een ander technisch punt wat belangrijk is voor bezoekers is de laadtijd van een site. Wij kunnen de laadtijd van uw site verkorten tot maximale snelheid. Een webdesigner van ons webdesign bureau in Hoofddorp bouwt graag voor u een eigen online identiteit.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Ervaren webdesign bureau in Hoofddorp

Door onze ervaring als webdesign bureau in Hoofddorp hebben we meer dan honderden klanten geholpen aan een website waar bezoekers worden omgezet in klanten. Deze resultaten kunt u inzien op de pagina portfolio.

Heeft u behoefte aan een site die modern is en die klaar is voor de toekomst? Start dan vandaag nog een partnership met SAM als uw specialistische webdesigner in Hoofddorp. Neem direct contact op met een van de specialisten van ons webdesign bureau in Hoofddorp.

Call Now Button