Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Responsive webdesign WordPress

Ook een responsive webdesign laten maken met WordPress? Dan staan de webdesigners van SAM Design voor u klaar. Wanneer u een SEO vriendelijke, responsive website laat maken met CSS brengt dit vele voordelen mee voor uw website of webshop. Denk hierbij aan een hogere conversie, lager bounce percentage en een hogere positie in Google wanneer mensen zoeken via mobiele apparaten.

In de laatste upgrade van Google is er namelijk voor gezorgd dat wanneer een website niet optimaal werkt op een mobiel apparaat, deze aanzienlijk minder erkenning krijgt. Het laten maken van een responsive webdesign met WordPress en CSS is daarom voor alle bedrijven aan te raden.

Wat is een responsive webdesign met WordPress?

Nu u weet waarom steeds meer bedrijven kiezen voor responsive webdesign met WordPress, vraagt u zich misschien wel af wat responsiveness precies inhoudt. Responsive webdesign is een benadering van het bouwen van websites, waarbij de webdesigner rekening houdt met de vele verschillende apparaten waar de website op weergegeven kan worden. De website bouwer zorgt ervoor dat de gebruiker zelf op zijn of haar telefoon de site makkelijk en snel kan gebruiken.

Het doel is om een zo’n goed mogelijke usability te bieden, door de afbeeldingen, teksten, knoppen en andere elementen van de site mee te laten schalen met de grootte van het beeldscherm. Met een responsive webdesign, gemaakt in WordPress, in combinatie met CSS zorgt u er dus voor dat uw (potentiële) klanten zich zo makkelijk mogelijk kunnen navigeren op uw SEO vriendelijke website.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Waarom WordPress voor een responsive webdesign?

U vraagt zich wellicht af waarom u uw responsive website in WordPress zou moeten maken. Uiteraard is dit niet verplicht, maar voor bedrijven die verschillende onderdelen van de SEO vriendelijke site zelf willen aanpassen is het wel aan te raden. Dit is omdat het met een WordPress site met CSS erg simpel is om bepaalde dingen te veranderen, toe te voegen of te verwijderen. U hoeft dus niet zelf een specialist aan te nemen om bepaalde onderdelen aan te passen. U kunt uw complete website namelijk prima zelf beheren, nadat onze specialisten bepaalde belangrijke aspecten hebben uitgelegd. Laat u uw responsive webdesign ook bouwen in WordPress?

Responsive webdesign WordPress

Lees enkele van onze klantenverhalen

Hoe maken wij een responsive website in WordPress?

De professionals van ons webdesign bureau zullen ervoor zorgen dat de gebruikservaring van uw website wordt verbeterd. Dit kan ervoor gaan zorgen dat het aantal verkopen of aanvragen op uw site zal toenemen. Dit kunnen wij voor u behalen omdat onze specialisten veel ervaring hebben met het maken van WordPress websites responsive zijn en SEO geoptimaliseerd. Voor het ontwikkelen van prachtige, gebruiksvriendelijke websites die functioneel, responsive, SEO vriendelijk en zelfs gebruik maakt van CSS bent u op het juiste adres. Het doel van alle websites is natuurlijk het conversiepercentage zo hoog mogelijk te krijgen. Als u bij ons een responsive webdesign laat maken, kunt u er ook voor kiezen om conversie optimalisatie af te nemen. Wij zullen door gebruik te maken van A-B testing de verschillende elementen van uw website aanpassen die de conversie voor uw WordPress website met CSS verhogen.

Direct uw responsive webdesign in WordPress laten produceren

Ook als uw site niet mobiel is en u op zoek bent naar responsive webdesign om een SEO vriendelijke website te laten maken met WordPress, bent u op het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag verder met het maken van een SEO vriendelijke website die ook gebruik maakt van CSS. Ook voor online marketing, conversie optimalisatie, het maken van logo’s, een huisstijl bepalen en andere soortgelijke diensten kunt u bij ons terecht. Neem bij vragen over de mogelijkheden of kosten direct contact op met ons webdesign bureau.

U kunt ons bereiken door het contact formulier in te vullen. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met een van onze designers. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken via 085 303 5754. Ook kunt u uw vragen over de kosten en mogelijkheden van een responsive webdesign in WordPress bespreken via info@sam-onlinemarketing.nl.

Nu aanvragen