Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Purmerend

Ook u kunt samenwerken met hét webdesign bureau uit Purmerend: SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner heeft u zelf de grootste invloed op het uiteindelijke design. Op basis van uw wensen, visie en doelgroep maken wij een conversiegerichte website, waarmee u uw markt kunt veroveren. Tegenwoordig kunt u ook in Purmerend niet zomaar een webdesign bureau inschakelen. Een website heeft veel meer eisen om aan te voldoen dan voorheen en de online concurrentie is moordend. Waar moet een website tegenwoordig aan voldoen en waarom is SAM Design het meest geschikte webdesign bureau voor u? U leest het hieronder.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw webdesign bureau in Purmerend: benodigde functionaliteiten

Om resultaat te kunnen behalen met uw website, is het belangrijk een webdesign bureau uit Purmerend te vinden die uw website aan een aantal elementen en functionaliteiten kan laten voldoen. Alleen op het moment dat uw webdesigner onderstaande componenten aan het design toevoegt, kunt u online rendement behalen.

Allereerst is het belangrijk een webdesign bureau te vinden dat uw website geheel responsive kan maken. Bijna iedereen maakt tegenwoordig wel gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dan ook dan van de desktop gepasseerd. Op het moment dat uw website niet responsive is, wordt deze niet goed in beeld gebracht op deze apparaten en verliest u bezoekers. Zorg er daarom altijd voor dat u een webdesigner uit Purmerend vindt die uw website responsive maakt.

Het is net zo belangrijk dat uw webdesign bureau uit Purmerend uw website voorziet van een besturingssysteem (CMS) als WordPress. Op deze manier kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doen, zonder dat u hiervoor een fulltimer in hoeft te huren. Door de toevoeging van WordPress bent u altijd up-to-date met uw website en kunt u adequaat inspelen op veranderingen binnen de markt. Gemakkelijk kunt u bestaande pagina’s aanpassen of zelfs nieuwe pagina’s toevoegen.

Toch zijn dit niet de enige functionaliteiten waaraan uw website moet voldoen. Wanneer u online rendement wilt halen, moet uw website conversiegericht zijn. Dit is de specialiteit van ons webdesign bureau uit Purmerend.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Purmerend

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign Purmerend

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Purmerend

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Een website door ons webdesign bureau uit Purmerend

SAM Design gaat graag aan het werk als uw webdesign bureau in Purmerend. Wanneer u de samenwerking aan gaat met een webdesigner van ons bureau, staat deze u bij in het gehele proces; van concept tot oplevering.

Allereerst brengen wij samen met u het een en ander in kaart. Zo brengen wij in kaart wat uw doelgroep is, wat wij in uw design moeten verwerken, over welke functionaliteiten u wilt beschikken en bovenal: wat is het doel van uw website.

Zodra ons bureau het primaire doel van uw webdesign in Purmerend heeft achterhaald, kunnen wij aan de slag. Wij maken een conversiegericht design, waarbij bezoekers bij binnenkomst direct weten waar ze aan toe zijn. Bezoekers worden getriggerd actie te ondernemen en binnen de kortste keren neemt uw online rendement drastisch toe.
Neem daarom vandaag nog contact op met ons webdesign bureau uit Purmerend via 085 303 5754 en laat u verder helpen door een van onze specialisten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct ons webdesign bureau uit Purmerend inschakelen

Ook u kunt ons webdesign bureau uit Purmerend inschakelen en binnen de kortste keren de beschikking krijgen over een professionele, op maat gemaakte website. Op basis van uw wensen en doelgroep creëren wij een conversiegericht design, waarbij u een persoonlijke webdesigner krijgt aangewezen. Deze staat u bij in het gehele proces: van concept tot daadwerkelijke oplevering. Hierdoor staat uw website voordat u het weet en bent u klaar om de markt aan te vallen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en schakel SAM Design in als uw webdesign bureau in Purmerend.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button