Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webshop laten bouwen goedkoop

Wilt u een goedkope webshop laten bouwen? Wilt u de kosten van uw webwinkel daarbij zo laag mogelijk houden? De prijs van uw website is in deze branche niet het belangrijkste. Goedkoop zal namelijk uiteindelijk duurkoop zijn. Het belangrijkste punt om op te letten bij een websitebouwer is of deze kwalitatieve designs levert, gericht op het behalen van resultaat. Want uiteindelijk draait het om de kosten afgezet tegen de baten. Al betaalt u 10.000 euro voor een webshop; als u weet dat u met deze shop 10.000 per maand gaat verdienen, zal u dit goedkoop vinden. Dat is waar wij in gespecialiseerd zijn; de ontwikkeling van conversiegerichte webshops, die zich richten op winstgevendheid. Toch zijn er veel consumenten en bedrijven die een webshop willen laten bouwen die goedkoop is. Wij begrijpen dat ondernemers niet teveel geld willen besteden, maar weten uit onze ervaring dat deze ondernemers binnen afzienbare tijd wederom moeten investeren in de bouw van een professionele online webwinkel. Heeft u interesse in een het laten bouwen van een webshop, goedkoop en vakkundig geproduceerd? Neem dan contact op met een van onze professionals.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webshop laten bouwen; goedkoop en vakkundig

Een professionele webshop laten maken, die toch goedkoop is? Dit is een voor de hand liggende wens van elke ondernemer. Zij willen niet te veel kosten maken en houden hier bij geen rekening wat de uiteindelijke opbrengsten van een website kunnen zijn. Op het moment dat u een webshop wilt laten maken, moeten alle facetten van deze online winkel professioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan de huisstijl die u wilt terugzien op de shop, de geschreven content, de afbeeldingen, video’s, technische onderdelen en overige functionaliteiten. Deze onderdelen moeten matchen met de doelgroep die u voor ogen heeft. De bezoeker zal bepalen wat de kwaliteit is van uw webshop. Daarom moet u de conversie altijd blijven meten en aanpassingen verrichten ten behoeve van uw conversie. Hier kan een specialist van ons bureau u bij assisteren. Uiteindelijk worden uw bezoekers omgezet in daadwerkelijke klanten, wat een positieve invloed zal hebben op de omzet. Dat is wat u natuurlijk wil bereiken. Een webshop laten bouwen die goedkoop is en technisch uitstekend in elkaar zit, dat realiseert SAM Design voor u.

Een greep uit onze portfolio

”Webshop

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Goedkope

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een goedkope webshop laten bouwen in verschillende CMS

Een goedkope webshop laten bouwen, die gekoppeld kan worden aan verschillende content managementsystemen. Daarvoor kunt u terecht bij SAM Webdesign. Veelal werken wij in het gebruiksvriendelijke programma WordPress, maar ook in andere CMS systemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het programma WooCommerce, maar ook in Drupal, Opencart en Magento kunnen wij uw webshop bouwen tegen lage kosten. Door deze veelzijdigheid hebben wij reeds een groot portfolio opgebouwd van tevreden klanten. Dit portfolio en onze tarieven kunt u inzien op de betreffende pagina’s. Wilt u succes behalen met uw webwinkel en een zoekmachine vriendelijke online shop laten ontwikkelen? Wij helpen u graag tegen een scherpe prijs. Een webshop laten bouwen die goedkoop is, doet u bij SAM.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een goedkope webshop laten maken tegen lage kosten

Een scherp geprijsde, goedkope webshop laten bouwen doet u bij SAM. Wij maken een webwinkel op basis van uw wensen en op basis van uw budget. We maken een professionele webshop, op basis van een vast stappenplan, waar we u graag meer over vertellen. Al met al krijgt u de beschikking over een website die van alle gemakken voorzien is. Zo kunt u eenvoudig producten, video’s, content en afbeeldingen toevoegen. U krijgt een responsive webshop, gericht op het behalen van resultaat. Deze zal perfect weergegeven worden op alle mobiele apparaten en tablets. Zo zijn er nog enkele voordelen, waar wij u graag persoonlijk meer over vertellen. Dus wilt u de kosten voor het laten bouwen van een webshop bespreken? Neem dan contact op met ons bureau. Een webshop laten bouwen die goedkoop is, doet u bij ons.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button