WordPress webshop laten maken
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele webshop laten maken

Ook u kunt een professionele webshop laten maken. Elke ondernemer die een goedkope webshop wilt, moet de kosten ten opzichte van de opbrengsten zo laag mogelijk houden. Wanneer u een professionele webwinkel laat bouwen, zullen bezoekers zich sneller op hun gemak voelen en zullen zij sneller geneigd zijn een aankoop bij u te doen. Over het algemeen zijn wij erg goedkoop als u een professionele webshop wil laten maken. Waarom? Omdat wij service op maat verlenen. Waar de meeste professionals werken met vaste pakketten, kijken wij naar uw wensen op het gebied van een webwinkel. Zo weet u zeker dat u nooit te veel zal betalen voor onze services. U krijgt precies waar u voor heeft betaald. Kies daarom voor het laten maken van een goedkope webshop voor SAM Design.

Waar moet u op letten wanneer u een online shop gaat ontwikkelen en welke soort webshop heeft u nodig? Wilt u een complete WordPress webwinkel of kiest u er toch voor om een ander soort omgeving? Wij kunnen u vrijblijvend ondersteunen. Wilt u daarom meer weten over het laten maken van een professionele webshop, lees dan verder of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Mijn professionele webshop door SAM laten maken

SAM is de aangewezen partner wanneer u een WordPress webshop wilt laten maken. Niet alleen kunnen onze professionals overweg met WordPress, ook kunt u er voor kiezen uw online shop te laten bouwen in WooCommerce, OpenCart en Magento.

Hierbuiten zijn wij van mening dat het uiterlijk van een website belangrijk is, maar dat het resultaat voorop staat. Wanneer u een professionele webshop door ons laat maken, kunt u uitgaan van een professioneel webdesign, maar ook van conversiegerichtheid. Op aanvraag zullen wij er daarbij voor zorgen dat u de beschikking krijgt over een SEO webshop, die klaar is om geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines als Google. De kosten hiervan zijn erg laag – wij helpen u goedkoop. Bezoekers zijn leuk, maar gerichte bezoekers, die uiteindelijk betalende klanten worden, nog veel leuker! Bezoekers die op zoek zijn naar uw producten en diensten en die op uw webwinkel terecht komen. Dat is wat u wilt realiseren voor een lage prijs. Door middel van de professionele webshop die u bij ons gaat laten maken zal u deze bezoekers omzetten in klanten, aankopen en bestellingen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct een professionele webwinkel laten maken

SAM zal direct voor u klaar staan wanneer u een professionele webshop wilt laten maken. Zoals eerder gezegd, is het voor ons geen probleem als u uw webshop in WordPress of een ander programma wilt laten maken. Ons bureau staat voor u klaar en biedt u een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied hebben we veel kennis, kunde en ervaring. Conversie behalen en relevante bezoekers aantrekken staan bij het bouwen van uw webwinkel voorop.

Onze huidige klanten hebben ons tot nu toe een zeer puike beoordeling toegekend. Wilt u ook deel uit maken van onze partners, en wilt u dat uw webshop in omzet flink zal stijgen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Uw professionele webshop laat u maken door SAM!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button