Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

WordPress website laten bouwen

Wilt u ook een WordPress website laten bouwen door een ervaren partij? SAM Design is dan de partij om uw website door te laten maken. Een team van ervaren webdesigners maakt een mobiele website, geheel op basis van uw wensen en doelen. Het eindresultaat wordt vervolgens subtiel afgestemd op uw doelgroep en opgeleverd met WordPress of ander CMS, zodat u zelf uw website of webshop kunt onderhouden. Om een professionele WordPress webshop te laten maken, zijn er een aantal eisen waar het design aan moet voldoen. Zo speelt tegenwoordig de responsiveness van uw website een grote rol, maar is het ook belangrijk van te voren een duidelijk doel vast te stellen. Waar moet een site tegenwoordig aan voldoen en waarom moet u uw WordPress website laten bouwen door SAM Design? U leest het hieronder.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Waarom een WordPress website laten bouwen?

Tegenwoordig kunt u niet meer om het laten bouwen van een WordPress website heen. Zowel de consument als de zoekmachines worden steeds veeleisender. Daarbij zitten ook uw concurrenten niet stil. Websites worden steeds professioneler en het is belangrijk up-to-date te blijven. Om deze redenen is het aan te raden uw website te laten bouwen met dit besturingssysteem.

Door een WordPress website te laten maken, kunt u handig inspelen op veranderingen binnen uw markt. Zonder technische achtergrond kunt u bestaande pagina’s aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen of andere wijzigingen doorvoeren. Op deze manier blijven bezoekers u zien als autoriteit binnen uw vakgebied en neemt de kans op conversie toe.
Toch redt u het niet alleen door een WordPress website te laten bouwen. Een professionele website moet namelijk ook geheel responsive zijn voor mobiele apparaten.

WordPress website laten bouwen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Een WordPress website laten bouwen met een responsive design

Wanneer u uw WordPress website laat bouwen door een externe partij, zorg er dan voor dat deze responsive wordt gemaakt. Steeds meer consumenten maken vrijwel dagelijks gebruik van een smartphone of tablet. Ook zoeken zij naar producten of diensten op een webshop via deze apparaten. Door een mobiele website te laten bouwen, speelt u in op deze ontstane markt en verdubbelt u uw potentiële afzetmarkt. Het mobiele internetverkeer is onlangs namelijk dat van de desktop gepasseerd.

Een WordPress website laten bouwen die responsive is, zorgt er voor dat deze automatisch meebeweegt met verschillende apparaten, waardoor uw content altijd goed in beeld komt. U oogt professioneel via smartphones en benut uw kansen maximaal.

Als SAM Design uw WordPress website bouwt, zorgen wij daarbij voor een professioneel, conversiegericht eindresultaat.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Een WordPress website laten bouwen door SAM Design

SAM Design beschikt over een jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress websites. De afgelopen jaren hebben wij honderden professionele websites gemaakt voor bedrijven uit verschillende branches. Alhoewel deze websites zeer uiteenlopend waren, zijn ze allemaal responsive voor mobiele apparaten en staan zij in het teken van een helder doel.

Vooral in Nederland zijn lang niet alle websites conversiegericht. Wanneer u op een website belandt, is het niet direct duidelijk wat het doel van deze website is. Daarbij kunt u alleen via allerlei omwegen actie ondernemen. Wanneer u uw website laat bouwen door SAM Design, is dit alles behalve het geval. Bezoekers op uw website kunnen direct actie ondernemen en worden op subtiele wijze door het verkoopproces geleidt. Uw conversie ligt hoger dan ooit tevoren.

Wilt u daarom ook zo snel mogelijk de beschikking krijgen over een responsive website en uw WordPress website laten bouwen door onze specialisten, neem dan direct contact met ons op via 085 303 5754 en laat u geheel vrijblijvend verder helpen.

Nu aanvragen