Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webwinkel laten maken prijs

Webwinkel laten maken, de prijs die u betaald moet altijd worden gewogen tegen de opbrengsten van een online winkel. Bij SAM webdesign kan u een webwinkel laten maken, goedkoop en professioneel. Goedkoop is duurkoop komt bij ons niet voor in het boekje. Wij maken enkel webshops Anno 2016 die gericht zijn op het behalen van de maximale conversie.

De werkwijze van ons bureau, webwinkel laten maken voor een lage prijs.
Tijdens een kennismakingsgesprek kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. De wensen en behoeften die u heeft inzake de webwinkel worden besproken en zodoende krijgen wij inzicht over wat u wil realiseren. Zo bespreken we onder andere het design, de navigatie, en interessante trefwoorden. Dit zijn de beginselen van een professionele webwinkel. Al uw wensen met betrekking tot deze onderdelen zetten wij om in de praktijk naar de winkel die u voor ogen heeft. We maken een concept voor u. Op basis van dit concept ontwikkelen we de winkel. Er zijn verschillende momenten waarop u feedback kunt geven. Benieuwd naar de kosten? Zie dan de pagina tarieven. Een webwinkel laten maken voor een lage prijs kan bij SAM Webdesign.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webwinkel laten maken, scherpe prijs en een prachtig design.

Een webwinkel laten maken voor een scherpe prijs, dat doen wij graag voor u. Met uw wensen in gedachten gaan we aan de slag met het professionele design. Belangrijk onderdeel hierin is de gebruikerservaring, ook wel User Experience genoemd. Dit is de ervaring die de bezoeker van uw webshop heeft. Door dit in elke stap mee te nemen maken wij een webwinkel die volledig aansluit bij uw bedrijf en die daarbij makkelijk in gebruik is voor bezoekers. Natuurlijk houden we rekening met alle belangrijke ontwikkelingen, zo bouwen we altijd een responsive design in. Zo is uw shop op alle soorten schermen optimaal te gebruiken. In Nederland gebruikt men gemiddeld veel tablets en smartphones om te surfen op het internet. Dit biedt kansen. Een webwinkel laten maken voor een scherpe prijs, wij gaan graag goedkoop voor u aan de slag.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webwinkel laten maken prijs, gebruiksvriendelijkheid

Een webwinkel laten maken voor een lage prijs, de gebruiksvriendelijkheid van de shop moet optimaal zijn. Daarom bouwen wij altijd een bruikbare en nuttige structuur voor uw site. Wij letten hierbij onder andere op de navigatie structuur, de sitemap en andere technische onderdelen zoals de laadtijd. Het ontwerp van uw professionele shop houdt niet alleen rekening met uw wensen, ook bouwen wij elementen in die de conversie moeten verbeteren. Zo bouwen we op elke pagina de zogenoemde Call to Action elementen in. Bij een webwinkel laten maken speelt de prijs een belangrijke rol. U wil natuurlijk niet te veel kosten maken en goedkoop uit zijn. Hier spelen wij op in met onze maatwerk oplossingen!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Webwinkel laten maken, maatwerk prijs

webwinkel laten maken, u betaalt slechts een maatwerk prijs. De kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen en de uren die we moeten besteden om aan uw wensen te voldoen. Een webwinkel laten maken kan goedkoopom deze reden bij ons. Neem nu contact op met een van onze specialisten om een webwinkel te laten makenvoor een prijs op maat.

Call Now Button