Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Webwinkel laten maken prijs

Webwinkel laten maken, de prijs die u betaald moet altijd worden gewogen tegen de opbrengsten van een online winkel. Bij SAM webdesign kan u een webwinkel laten maken, goedkoop en professioneel. Goedkoop is duurkoop komt bij ons niet voor in het boekje. Wij maken enkel webshops Anno 2016 die gericht zijn op het behalen van de maximale conversie.

De werkwijze van ons bureau, webwinkel laten maken voor een lage prijs.
Tijdens een kennismakingsgesprek kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. De wensen en behoeften die u heeft inzake de webwinkel worden besproken en zodoende krijgen wij inzicht over wat u wil realiseren. Zo bespreken we onder andere het design, de navigatie, en interessante trefwoorden. Dit zijn de beginselen van een professionele webwinkel. Al uw wensen met betrekking tot deze onderdelen zetten wij om in de praktijk naar de winkel die u voor ogen heeft. We maken een concept voor u. Op basis van dit concept ontwikkelen we de winkel. Er zijn verschillende momenten waarop u feedback kunt geven. Benieuwd naar de kosten? Zie dan de pagina tarieven. Een webwinkel laten maken voor een lage prijs kan bij SAM Webdesign.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Webwinkel laten maken, scherpe prijs en een prachtig design.

Een webwinkel laten maken voor een scherpe prijs, dat doen wij graag voor u. Met uw wensen in gedachten gaan we aan de slag met het professionele design. Belangrijk onderdeel hierin is de gebruikerservaring, ook wel User Experience genoemd. Dit is de ervaring die de bezoeker van uw webshop heeft. Door dit in elke stap mee te nemen maken wij een webwinkel die volledig aansluit bij uw bedrijf en die daarbij makkelijk in gebruik is voor bezoekers. Natuurlijk houden we rekening met alle belangrijke ontwikkelingen, zo bouwen we altijd een responsive design in. Zo is uw shop op alle soorten schermen optimaal te gebruiken. In Nederland gebruikt men gemiddeld veel tablets en smartphones om te surfen op het internet. Dit biedt kansen. Een webwinkel laten maken voor een scherpe prijs, wij gaan graag goedkoop voor u aan de slag.

Webwinkel laten maken prijs

Lees enkele van onze klantenverhalen

Webwinkel laten maken prijs, gebruiksvriendelijkheid

Een webwinkel laten maken voor een lage prijs, de gebruiksvriendelijkheid van de shop moet optimaal zijn. Daarom bouwen wij altijd een bruikbare en nuttige structuur voor uw site. Wij letten hierbij onder andere op de navigatie structuur, de sitemap en andere technische onderdelen zoals de laadtijd. Het ontwerp van uw professionele shop houdt niet alleen rekening met uw wensen, ook bouwen wij elementen in die de conversie moeten verbeteren. Zo bouwen we op elke pagina de zogenoemde Call to Action elementen in. Bij een webwinkel laten maken speelt de prijs een belangrijke rol. U wil natuurlijk niet te veel kosten maken en goedkoop uit zijn. Hier spelen wij op in met onze maatwerk oplossingen!

Verhoog uw conversie

[skillwrapper type="circle" track_color="#fff" chart_color="#398bd2" chart_size="150" align="left"] [skill percent="88" title="Techniek"] [skill percent="55" title="CMS"] [skill percent="85" title="Interactie"] [skill percent="90" title="Content"] [/skillwrapper]

Webwinkel laten maken, maatwerk prijs

webwinkel laten maken, u betaalt slechts een maatwerk prijs. De kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen en de uren die we moeten besteden om aan uw wensen te voldoen. Een webwinkel laten maken kan goedkoop om deze reden bij ons. Neem nu contact op met een van onze specialisten om een webwinkel te laten maken voor een prijs op maat.

Nu aanvragen