Goedkoop WordPress website laten maken
25 februari 2017
Responsive webdesign kosten
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Goedkope website laten maken met CMS

Wilt u ook een goedkope website laten maken met CMS? Een WordPress webshop of website laten bouwen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze designers hebben website en webshops ontworpen voor verschillende bedrijven. U kunt een aantal van deze ontwerpen zien in onze portfolio. Ook voor het goedkoop ontwerpen van logo’s of het maken van huisstijl kunt u bij ons terecht. Als u goedkoop een WordPress website wilt laten maken, kunt u bij SAM Design terecht. Het eindresultaat is conversiegericht en opgebouwd volgens uw visie. Wilt u daarom ook een goedkope website laten maken met CMS, lees dan verder!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waarom een goedkope website laten maken met CMS?

U vraagt zich misschien af waarom u een goedkope WordPress website zou willen laten maken met CMS of wat CMS eigenlijk inhoud. CMS staat voor Content Management System. Dit systeem maakt het makkelijk om de content op uw site aan te passen, te verwijderen of toe te voegen. Zelfs voor mensen zonder enige technische kennis, wordt het dus duidelijk hoe het in zijn werk gaat. De meeste bedrijven maken gebruik van dit systeem, omdat dit systeem goedkoop is en het gehele proces simpeler en gestroomlijnder maakt.

In deze tijd waar het internet voor alle bedrijven steeds belangrijker wordt, wordt de website gezien als het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang om een professionele en aantrekkelijke goedkope WordPress website te laten maken met CMS. U zal niet alleen een nieuw kanaal ontwikkelen om producten te verkopen of uw klanten te informeren, maar uw klanten zullen eerder overtuigd zijn van de kwaliteit van uw diensten of producten. Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van uw nieuwe website kunt u er ook voor kiezen om online marketing bij ons af te nemen. Wij kunnen u helpen met het goedkoop laten maken van een website en het beter vindbaar worden in Google, zodat u nog meer klanten naar uw site aantrekt. Het laten maken van een goedkope website met CMS doet u dus bij SAM Design!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive websites goedkoop laten maken bij SAM Design

Niet alleen een CMS is van belang bij het laten maken van een goedkope WordPress website voor uw onderneming. Het is namelijk ook belangrijk dat uw webdesign goedkoop en responsive is. Wanneer uw website responsive is zal deze namelijk ook een goede gebruikservaring bieden, wanneer deze wordt gebruikt op een smartphone of tablet. Hierdoor zal de conversie van uw website ook stijgen en worden uw klanten minder gefrustreerd bij het navigeren op uw site via een mobiel apparaat. Bij het laten maken van een goedkope website met CMS die responsive is bent u aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze opgeleverde websites responsive zijn!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Ook een goedkope website laten maken met CMS?

Heeft u interesse in het laten maken van een goedkope website met CMS om de aanwezigheid van uw bedrijf op het internet te verbeteren? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze ontwerpers om de mogelijkheden en de kosten van het bouwen van een professionele website te bespreken.

U kunt op ons drie manieren bereiken. Ten eerste kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op de contactpagina op te sturen. De tweede manier is door te mailen naar:info@sam-onlinemarketing.nl. Ten slotte kunt u direct contact opnemen over het laten maken van een goedkope website met CMS door te bellen naar: 085 303 5745.

Call Now Button