Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Professionele website laten maken

Ook u kunt uw professionele website laten maken door SAM Design. De designers van ons bureau zorgen voor een dynamische, op maat gemaakte website, die geheel responsive is en geschikt voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Een persoonlijk aangewezen specialist neemt uw wensen en doelen op, waarna hij dit tot uiting brengt in een website of webshop die afgestemd is op uw doelgroep. Dit is niet de enige reden dat u uw professionele website moet laten bouwen door SAM. Onze websites zijn namelijk zeer conversiegericht en bereiken altijd het vooraf bepaalde doel. Wilt u meer weten over onze diensten, de kosten bij ons bedrijf en vraagt u zich af waarom u een complexe, professionele website door ons bureau moet laten maken, lees dan verder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een professionele website laten maken met WordPress

Elke professionele website die u tegenwoordig laat maken, moet voorzien zijn van WordPress of een ander CMS. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen aan uw website kunt doen, zonder dat hiervoor een technische achtergrond nodig is. Het is heden ten dage een must om uw website of webshop van updates te voorzien en bij te werken. De steeds kritischer wordende consument, alsmede zoekmachines als Google en Bing, maken dat u regelmatig nieuwe pagina’s toe moet voegen en bestaande pagina’s aan moet passen om relevant te blijven.

Wanneer u een professionele website laat maken die voorzien is van WordPress, zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de keuze uit duizenden plug-ins kunt u het beheer van uw site geheel naar eigen voorkeur inrichten. Het is mogelijk uw content te beheren, maar bijvoorbeeld ook uw SEO te controleren. Meta tags, Title tags en uw content kunnen eenvoudig worden opgesteld. Uw website is perfect leesbaar voor de zoekmachine Google. Zo zijn er nog honderden opties op te noemen. Toch is het hebben van een website voorzien met dit CMS niet het enige dat nodig is om een succesvolle, conversiegerichte website te hebben. Om tegenwoordig relevant te blijven, moet u inspelen op het mobiele tijdperk en er voor zorgen dat uw website geheel responsive is. Professionele website laten maken door een van onze specialisten?

Een professionele website = een responsive website

Een professionele website laten maken kan niet zonder dat deze responsive is en geschikt voor mobiele apparaten. Een complexe mobiele website past zich automatisch aan aan smartphones en tablets. Ondanks verschillende schermgroottes en –breedtes wordt uw content altijd volledig in beeld gebracht, zodat u geen bezoekers verliest en uw bounce-rate op een juist niveau houdt.
Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om een responsive website te laten maken. Steeds meer consumenten gaan via hun smartphone op zoek naar producten of diensten. Wanneer u niet de beschikking hebt over een mobiele website, loopt u al deze bezoekers mis. Deze gebruikers vormen tegenwoordig meer dan de helft van het totale internetverkeer. Zorg er daarom altijd voor dat u een website laat bouwen die op alle soorten schermen een optimale usability biedt. Bij een samenwerking met SAM Design wordt er voor gezorgd dat uw webshop aan al deze eisen voldoet. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs bij ons bedrijf. Daarbij staat een goede samenwerking bij ons voorop. Lees verder over het laten maken van een professionele website door ons webdesign bureau.

Een greep uit onze portfolio

”Professionele

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw professionele website laten maken door SAM Design

SAM Design is de partij voor een professionele website of webshop laten maken. Onze specialisten bouwen al jaren websites en webshops voor bedrijven uit verschillende branches. De afgelopen jaren hebben zij honderden websites opgeleverd, die allen een gemeenschappelijke factor hebben: conversiegerichtheid.

Alle professionele websites die u door ons webdesign bureau kunt laten maken, staan in het teken van een duidelijk doel en zijn gericht op het behalen van resultaat. Het hebben van een website met WordPress of het hebben van een responsive website die geschikt is voor mobiele apparaten is belangrijk, maar dit valt allemaal in het niet bij de resultaatgerichtheid van een website. Bezoekers die op uw website belanden, moeten actie kunnen ondernemen en hier ook daadwerkelijk toe aangezet worden. Webdesigners van ons bedrijf bepalen daarom vooraf met u wat het doel van uw website is en verwerken dit op subtiele wijze in het design.

Al met al kunt u door ons een conversiegerichte website laten maken, die van alle gemakken en complexe technische eisen is voorzien. Deze websites zijn gericht op resultaat en hebben als doel de maximale conversie te behalen. Wilt u meer weten over onze professionals of bent u benieuwd wat het kost om een professionele website te laten maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen en direct uw professionele website laten maken

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten naar het laten maken van een professionele, op maat gemaakte website. Samen met een persoonlijk aangewezen specialist zet u een concept op, geheel op basis van uw wensen, visie en doelgroep. Dit concept wordt vervolgens stukje bij beetje uitgewerkt, waarbij u de nodige aanpasmomenten hebt. Binnen de kortste keren staat er een mobiele website, die geheel responsive is en voorzien van CMS als WordPress. Wilt u daarom ook zo snel mogelijk meer online rendement behalen en uw eigen winstgevende website laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat een van onze specialisten u verder helpen voor een scherpe prijs. U kunt ons ook via de e-mail benaderen op info@sam-onlinemarketing.nl of het contactformulier invullen. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor een professionele website laten maken bent u bij onze specialisten op het goede adres!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button