Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Purmerend

U wilt uw webshop of website laten maken in Purmerend? Dan is SAM Design dé partij waar u uw website kunt laten bouwen. Onze specialisten maken voor u een op maat gemaakte, conversiegerichte website, opgeleverd in een WordPress design. Uw wensen, visie en doelen vormen de basis, waarna onze specialisten deze vormgeven. Wanneer u uw website of webshop wilt laten maken door ons bureau uit Purmerend, zorgen wij er voor dat deze over de juiste functionaliteiten beschikt en voldoet aan de eisen die tegenwoordig aan een website worden gesteld. Zowel consument als zoekmachine stelt veel meer eisen dan voorheen. Waar moet een website tegenwoordig aan voldoen en waarom moet u uw website of webshop laten maken door ons bedrijf uit Purmerend? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Purmerend. Ook kunt u uw website laten maken in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw webshop in Purmerend laten maken met WordPress

Als u uw webshop of website wilt laten maken door een professional uit Purmerend, laat deze dan ten alle tijden voorzien van WordPress of een ander CMS (content managementsysteem/besturingssysteem). Tegenwoordig moet u altijd up-to-date blijven met uw website of webshop. Alleen op deze manier blijft u relevant binnen uw markt en voor de zoekmachines. Wanneer u een website laat bouwen met WordPress, kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doen, zoals het aanpassen van bestaande pagina’s of zelfs het toevoegen van nieuwe pagina’s. U kunt deze aanpassingen geheel zelf doen, waardoor u adequaat in kunt spelen op veranderingen binnen uw markt en (potentiële) klanten u blijven zien als autoriteit binnen uw vakgebied.

Een responsive website laten maken in Purmerend

Wanneer u uw website wilt laten maken door een professional uit Purmerend, is het belangrijk er voor te zorgen dat er een mobiele website wordt gebouwd die geheel responsive is. Bijna iedereen maakt tegenwoordig wel gebruik van een smartphone of tablet. Via deze mobiele apparaten wordt ook actief gezocht naar producten of diensten. Onlangs is het internetverkeer via smartphones en tablets zelfs dat van de desktop gepasseerd. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar verder toe zal nemen.

Alleen als u een website of webshop in Purmerend laat maken die responsive is, kunt u inspelen op deze trend. Om deze reden kunt u uw website laten bouwen door SAM Design. Onze professionals zorgen er voor dat uw website of webshop zich automatisch aanpast aan verschillende schermgroottes, zodat uw content ten alle tijden goed wordt weergegeven. Uw design ziet er professioneel uit voor de bezoekers en uiteraard wordt er een belknop gekoppeld aan uw website of webshop, zodat de bezoekers ook echt direct contact met u op kunnen nemen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw website laten maken door SAM Design in Purmerend

Als u uw webshop of website wilt laten maken door ons bureau uit Purmerend, stellen wij een resultaatgerichte, prettige samenwerking voorop. Om snel resultaat te behalen, is het belangrijk om korte lijnen te behouden. U krijgt van ons een persoonlijk webdesigner aangewezen, die u in het gehele proces bijstaat; van concept tot daadwerkelijke oplevering. Zo kunt u snel een WordPress website laten bouwen, waarmee u direct de markt kunt aanvallen.

Bij het laten maken van uw website of webshop in Purmerend, bent u zelf degene die de teugels in handen heeft. Samen met u brengen wij uw wensen en doelgroep in kaart, waarbij wij dit afstemmen op een helder doel, wat wij met u bepalen. Wij bouwen een concept, waarbij u door middel van verschillende aanpasmomenten het design nog verder naar uw hand kunt zetten.

Een website laten bouwen door SAM Design is een website of een webshop laten maken die conversiegericht is. Op basis van het vooraf vast te stellen doel bouwen wij uw website op. Bij ‘binnenkomst’ weten bezoekers direct waar ze aan toe zijn, waarna zij worden getriggerd ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een website laten bouwen in Purmerend

Ook u kunt direct uw website laten maken in Purmerend door de specialisten van SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner legt u zelf de eerste hand aan een conversiegerichte, op maat gemaakte website. Deze staat u bij in het gehele proces; van concept tot oplevering. Het eindproduct wordt afgestemd op het doel van de website en uw doelgroep, alsmede uw wensen en visie. Binnen de kortste keren kunt u dan ook de markt aanvallen.

Neemt u daarom vandaag nog contact op via 085 303 5754 om de mogelijkheden te bespreken met een specialist.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button