Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Nieuwegein

Website laten maken in Nieuwegein door een vakkundige professional? Of heeft u al een WordPress webshop laten maken in Nieuwegein en wilt u deze verbeteren. Met al dit soort vraagstukken kunnen wij u van dienst zijn. Reeds hebben we honderden tevreden klanten kunnen helpen met een webshop of een website op maat. Zie hiervoor ons uitgebreide portfolio.

Wij hebben een veelzijdig team van front-end en back-end developers, designers, copywriters, programmeurs en andere specialisten in dienst. Zij bouwen dagelijks prachtige websites die gericht zijn op het behalen van maximaal resultaat. Service op maat, een professionele samenwerking en duidelijke communicatie staan bij ons bureau centraal. Dit zal resulteren in een prachtige website en een webshop waarmee uw online doelen worden behaald.

Bij een webshop of een website laten maken in Nieuwegein zijn er een aantal belangrijke aspecten die wij meenemen. Hier kunt u in het vervolg van dit artikel meer over lezen.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Nieuwegein, maar maakt ook websites in Utrecht, Zeist, De Bilt, Amersfoort en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Nieuwegein in het programma WordPress.

Een webshop of een website laten maken in Nieuwegein doen wij veelal in de open source programma’s WordPress, Yoomla, Drupal en Magento. Dit zijn de populairste content management systemen in de wereld. Het bouwen in bijvoorbeeld Word-Press laat zich typeren door de volgende voordelen:

Kosten besparen.
Allereerst zal u veel kosten besparen als u gebruik maakt van deze systemen. Deze programma’s zijn gratis te downloaden. U hoeft geen dure licentiekosten te betalen. Daarnaast zijn er tientallen templates beschikbaar die een goede basis vormen voor een website en webshop.

24/7 Up-to-date, open source software.
Aan dit programma wordt continu gewerkt door ontwikkelaars. Door het open source format kunnen ontwikkelaars constant verbeteringen doorvoeren. Hierdoor bent u altijd voorzien van de laatste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Toegankelijkheid.
Overal ter wereld kunt u uw website beheren, waar u zich ook bevindt. U kunt simpel inloggen en werken aan uw site.

Plug-ins.
Er zijn honderden plug-ins beschikbaar voor WordPress. Een van deze plug-ins is bijvoorbeeld Yoast SEO. Dit is een Plug-in die zoekmachine optimalisatie eenvoudig maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld met behulp van dit programma uw teksten optimaliseren voor Google, De Title tag en Meta Tag invoeren, intern linken, extern linken en zo zijn er meer onderdelen van SEO die eenvoudig met dit programma kunnen worden geoptimaliseerd.

Eenvoud.
Met dit programma kan eenvoudig een website worden ontwikkeld. Ook is het beheer hiervan eenvoudig. Zo kunt u binnen een mum van tijd content toevoegen, pagina’s aanmaken of andere typen media toevoegen.

Zoals u ziet zijn er veel voordelen met betrekking tot een website of een webshop laten maken in Nieuwegein in dit programma.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten maken in Nieuwegein.

Een responsive website laten maken in Nieuwegein wordt steeds belangrijker. De tijd dat mensen enkele surfen via hun desktop computer is voorbij. Ongeveer 20% van al het verkeer komt voort vanuit mobiele apparaten. Om deze reden bouwen wij bij de WordPress sites altijd een responsive design in. Bij zo’n soort design past de website zich aan de schermgrootte van het apparaat dat de bezoeker aan het gebruiken is. Dus of u bezoeker nu middels een telefoon, Ipad of laptop uw website bezoekt, deze zal altijd een optimale gebruikerservaring bieden. Een andere belangrijke trend die tegenwoordig centraal staat bij een website laten maken in Nieuwegein is de vindbaarheid.

Vindbare webshop laten maken in Nieuwegein.

Ook voor een vindbare website laten maken in Nieuwegein kunt u terecht bij SAM. Want wat heeft u aan een prachtige webshop zonder bezoekers? Wij kunnen uw bedrijf vindbaar maken op zoekwoorden die matchen aan de diensten en producten. Wij zijn naast een design bureau namelijk ook een SEO professional. Bij de realisatie van uw webshop zorgen we voor logische structuren en zorgen we ervoor dat uw webshop optimaal geïndexeerd worden. Uiteindelijk krijgt u een prachtige webshop die vindbaar is op de zoekmachines. Een SEO-proof webshop laten maken in Nieuwegein door een van onze specialisten?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Conversiegerichte website laten maken in Nieuwegein.

Zoals u ziet zijn er veel aspecten die belangrijk zijn bij een website laten maken in Nieuwegein. Bij het bouwen houden we rekening met al deze aspecten en garanderen we u een conversiegerichte website.

Wat zijn de kosten bij SAM?

De kosten voor onze diensten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. U geeft aan een van onze professionals door wat u voor ogen heeft. Op basis van uw wensen bepalen we hoeveel uur we nodig hebben om aan deze wensen te voldoen en de website te ontwikkelen. Wij rekenen per uur een vast tarief. U hoeft geen dure pakketten aan te schaffen.

In contact komen met ons bureau?

Wilt u ook een WordPress webshop laten maken in Nieuwegein? Neem dan gerust even contact met ons op. U bent welkom bij ons op kantoor in Nieuwegein. Neem telefonisch, via de e-mail of middels het contactformulier contact op met onze specialisten. Wij hopen snel voor u aan de slag te gaan. Vandaag nog een website laten maken in Nieuwegein.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button